stingger Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Witam, mam taki problem ze zakupilem karte graf 6600GT i nie potrafie zmienic taktowania AGP na plycie glownej MSI KT4V, prosze o pomoc. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) moze inaczej a czy ta plyta obsluguje agp x8 czy tylo x4. Ale mi sie wydaje ze x4 to jej max :( UPdejt: Ale roznica w wydajnosci agpx4 i x8 nie jest az taka wilka wiec nie ma sie czym az tak przyjenować. Edytowane 23 Września 2005 przez Kvaz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Płyta obsługuje AGPx8, w biosie jest odpowiednia funkcja. Wchodzisz do biosu i w zakładce Advanced Chipset Feauters jest pozycja AGP Timing Control, też w nią wchodzisz. Następnie pokazuje Ci się podmenue i na pierwszej pozycji masz AGP MODE i do wyboru kilka opcji 1x, 2x, 4x, 8x. Mojemu bratu kiedyś złożyłem kompa na tej płytce i trochę mu poustawiałem kompa aby szybciej pracował. Proponuję poczytać manuala lub ściągnąć sobie ze stronki MSI w raz z nowym biosem, sterownikami i oprogramowaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...