Skocz do zawartości
Slayer

Samobójstwo

Rekomendowane odpowiedzi

Tak się zastanawiam, czy na forum nie ma jakiś desperatów, którzy nie mając nic do roboty myslą, jak tu sobie jakąś krzywdę zrobić ;)

Miałem w swoim życiu taki okres, że myslałem na ten temat całkiem sporo, ale wyszedłem z założenia, że "nie dam nikomu tej satysfakcji i napewno nie pójdę się zabić" ( zespół punk-rockowy Autyzm). Jestem zbyt samolubny i zły, żeby samemu skazywać się na śmierć, bo chociaż życie czasami jest naprawdę wredne, może się spodobać. No i za dużo jest do zobaczenia, żeby tak sobie to odpuścić ( nawet jeżeli to będzie dla kogoś czekanie na Duke Nukem Forever :lol: ).

Edytowane przez Slayer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem taki okres, ale wole o tym nie mowic... Nie trwalo to tydzien, czy dwa, ale przychodzilo ze 4-6 dni w miesiacu, i ciezko bylo to przezyc... Ale mi przeszlo... Teraz po kilku latach od tamtego momentu juz o tym w ogole nie mysle, czlowiek sie zastanawia jak to przejsc, jak dalej zyc, a nie jak skonczyc, albo skrocic to...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samobojstwo to debilstwo.

chociaz nie ukrywam, ze sam mialem mysli samobojcze z niby blachostki, ale wtedy wydawalo sie, ze to juz koniec (P6SBA poszla w gwizdu). Teraz sie ciesze, ze nic sobie nie zrobilem, mam nowa plyte, nowego procka i jakos zyje :)

Nie rozumiem tez ludzi co sie zabijaja z milosci bo dziewczyna z ktora chodzili 2 tygodnie jest z innym. Przeciez jednej nie ma to znajdzie inna.

Dlatego moim zdaniem nie powinno sie wieszac tylko szukac "swiatelka w tunelu".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko szkoda, ze spotyka to osoby, te ktore nie powinny odchodzisz, a meliny, zlodzieje i reszta nie przyjemnych ludzi zostaje z nami...

1662374[/snapback]

Jak widzisz taki menel/pijak/zlodziej jest dla przyrody wazniejszy bo jest w stanie przetrwac.

Miekka pipka dobra/grzeczna jest dla przyrody slabym ogniwem.

Edytowane przez Kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako tako o samobójstwie nie myślałem ale były takie momenty kiedy wątpiłem w sens swojgo istnienia ... Bywały takie dni kiedy wydaje ci sie ze wszyscy na ciebie najeżdżają, wszystkim przeszkadzasz itp ... Ale zacząłem to juz ignorować...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako tako o samobójstwie nie myślałem ale były takie momenty kiedy wątpiłem w sens swojgo istnienia ... Bywały takie dni kiedy wydaje ci sie ze wszyscy na ciebie najeżdżają, wszystkim przeszkadzasz itp ... Ale zacząłem to juz ignorować...

1662508[/snapback]

Ja takze, zlewam wszystkich i wszystko dookola, co do wszystkich najezdzajacych na mnie, to nawet byly na tweaku takie przypadki... Ale przy pomocy moderatorow, udalo sie zapanowac nad sytuacja, chodz nie powiem, ze jest liczba 20 userow, ktorzy widza osobe o nicku "M@Ly", to odrazu zaczynaja zgrzytac zebami, i pisza chamskie posty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pluszakami moge sie pochwalic.....

mzoe wrzuce fotke wieczorem ;]

na przyjmowanie lekow nei wyrazile mzgody, ale zrobilem dobre wrazenie ;) bo neichcialo im sie do sadu wnosic o przymus

na wypisie zreszta mam same superlatywy ;)

a lekow nei musiel imie w sumei dawac, bo mnei tam trzymali p oto bym sobei krzywdy nei zrobil, takze nie bylo az tak zle ;]

ale byly osoby na lekahc....

ogolnei po kilku ndiach clzowiek sie przyzwyczail, pzonalem jedna z najciekawszych kobiet, ktorej zdjecie w protfelu nosze po dzis dzien (nie wiem co sie z nai dzieje od grudnia :( )

sweitny byl personel.....naprawde...sptokalem swietnego psychologa, z ktorym pozniej juz gadalem jak z kumplem na rozne tematy, w tytm polityka itp ;]

aha.....na innym oddziale byla 13-sto letnai nimfomanka, ktora laske zrobila paru osobom, jedna brydka panna w ciaze zaszla z czternastolatkiem :P

ogolnei burdel trojkolowy ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi