rumun_666 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Faaajnie, a to było na wakacjach czy w roku szkolnym ... mieli tam piffo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 w rou szkolnym piwa nie, ale fajeczki byly w sklepie na dole ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) Hmmm a czy tam trafiaja tylko ludzie po probie, czy kazdy moze?^^ Czy gdybym zaczac udawac wariata to by mnie przyjeli?:> Edytowane 22 Września 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 hmmm nei tlko po prbonie....byl otoeche typowych uposlezonych i mne ijtypowych,..... ogolnei hmmm..da sie dostac bez proby ;p pogadaj z psychaitra ;] mzoe masz predyspozycje ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 A mi sie podobaja klimaty psychiatrykow, szczegolnie tych dawnych, okresy po 2WS. Mieli bardzo hardcore'owe metody leczenia... jakies mega hipnozy, albo leczenie migajacym swiatlem od ktorego dostawalo sie epilepsji... :blink: Podobno najslawniejsze szpitale maja swoje tajemnice, ktore do grobu zabrali jej pacjenci. ;] Polecam filmik House on Haunted Hill . ;] Jak ktos ma jakies ciekawe materialy to zapodawac, bruce licze na Ciebie. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 a ja sie bruce zastanawialem gdzie ty się rok podziewałeś :) 1662667[/snapback] Też się zastanawiałem :) A tu takie info nagle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Wielkie mi halo, bruce z tego co pamiętam już bardzo dawno o tym pisał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 NIeee no bruce, miesiac bez piffa ? ...zawiodłem sie :P Też musze sie wybrać... mowisz ze fajnie to trzeba sporobowac. .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Psychodeliczny popieram [;. Wtajemniczone osoby wiedziały już dawno [;. Ath dziękuje za stare psychatryki z elektrowstrząsami lobotomią :|. Hipnoza wcale nie jest mocna (nie można tak zahipnotyzować człowieka aby się zabił lub robił coś wbrew swojej woli). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) mam kolesia co tez byl w psychijatryku ze 3 miechy ale z powodu takiego ze dziewczyna go rzucila, w sumie to takie wakacje mial bo lezal wiekszosc czasu i sie gapil w sufit, niewiem czy jakis koks :) mu dawali czy co bo jak wyszedl to troche spulchnial na twarzy bruce a dawali Ci tam jakies "glupie jasie" czy cos takiego ? Edytowane 22 Września 2005 przez _Rebel_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Mialem taki okres, ale wole o tym nie mowic... Nie trwalo to tydzien, czy dwa, ale przychodzilo ze 4-6 dni w miesiacu, i ciezko bylo to przezyc... Ale mi przeszlo... Teraz po kilku latach od tamtego momentu juz o tym w ogole nie mysle, czlowiek sie zastanawia jak to przejsc, jak dalej zyc, a nie jak skonczyc, albo skrocic to... czasami wydaje mi sie że forum to jeden wielki rękaw do wypłakiwania ;) nie zrozum mnie źle ale ja już mam dość tego typu klimatów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Rebel przecież pisał że nic mu nie dawali [;. Psychika ludzka jest barrrdzo delikatna ;] i widać że nie którym lekko pisać, a niestety człowiek może być w wielkim bagnie:|. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Ja jak jestem w połowie wkurzony to mam ochote coś rozwalić albo kogoś zabić a nie siebie :D Na maxa wkurzony byłem tylko raz w życiu z powodu... Ukradli mi kome <_< nie pytajcie jak to wyglądało bo furia to prawie właściwe słowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 czasami wydaje mi sie że forum to jeden wielki rękaw do wypłakiwania ;) nie zrozum mnie źle ale ja już mam dość tego typu klimatów 1663118[/snapback] jak bylo by wszystko dobrze to bylo by nudno :banana: a tak wracajac do tematu to dla mnie ludzie ktorzy popelnili samobojstwo albo chociaz probuja odebrac sobie zycie to takie slabe leszczyki ktore czesto ulegaja presji i naciskom innym. niestety, zyjemay w czasam gdzie trzeba miec twarda du... no dobra pupe :P czasem sam mam glupie mysli na temat ze nikomu do niczego nie jestem potrzebny, ale naszczescie trwaja tak dlugo, ze o... juz o nich zapomnialem. chociaz wykonawca od ktorego pochodzi moja ksywka (bynajmniej nie kukifas, zgadujcie :P) ma taka fajna piosenke jak 'suicide solution'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 jak bylo by wszystko dobrze to bylo by nudno :banana: a tak wracajac do tematu to dla mnie ludzie ktorzy popelnili samobojstwo albo chociaz probuja odebrac sobie zycie to takie slabe leszczyki ktore czesto ulegaja presji i naciskom innym. niestety, zyjemay w czasam gdzie trzeba miec twarda du... no dobra pupe :P czasem sam mam glupie mysli na temat ze nikomu do niczego nie jestem potrzebny, ale naszczescie trwaja tak dlugo, ze o... juz o nich zapomnialem. chociaz wykonawca od ktorego pochodzi moja ksywka (bynajmniej nie kukifas, zgadujcie :P) ma taka fajna piosenke jak 'suicide solution'. 1663197[/snapback] Bo twardym trzeba być ... nie miĘtkim ;) ...a brucowi i tak zryło psyche bo nie było piffa ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Latwo mowic, jakby cie okradli to [gluteus maximus] twardej bys juz nie mial... albo spalil by ci ktos chate (nie masz rodziny) i mnieszkasz pod mostem. Tu to trza miec twarda dupe. Mowiac o twardej [gluteus maximus] to chyba masz na mysli problem zycia codziennego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 depresja jest tym dla rozumu czym rak dla ciala jak ktos tego nie zaznal to niech sie nie wypowiada wogole nigdy nie mialem takich mysli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) Ja zaznalem, kiedy o maly wlos nei przekreslilem swojego zycia i swojej dziewczyny... Rozstalem sie z nia uneisiony duma... Zalowalem tego, ale nie wiedzialem co robic... Poczulem sie wtedy tak, jakby wszystko ze mnie wyparowalo... Nic nie mialo dla mnie zadnego znaczenia... Mialem ochote, a moze raczej mysli w glowie, ze najlepiej ukoic zmysly w najprostrzy sposob... Wszystko w jednej chwili znika... Znika sens, znika wszystko... Na szczescie wszystko jakos sie wyprostowalo i jestesmy razem... Bylem glupi i slepy... Myslalem, ze pewnych rzeczy da sie uniknac, jesli sie je widzi, lub o nich slucha... Niestety... Jezeli sami czegos nie 'polizemy' to nie bedziemy wiedzieli jak to tak na prawde smakuje... Nie zycze nikomu takich przezyc... Edytowane 22 Września 2005 przez CH3RRY-JU!C3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Prawdziwa sztuka jest żyć i walczyc ze wszystkimi przeciwnosciami losu zamiast po prostu poddac sie i zginac. Prosze was tylko o jedno - gdyby ktos mial mysli ktore mialby go sprowadzic do zaglady - niech pomysli o tym co po jego smierci beda przezywac jego bliscy, znajomi, koledzy, jakie pietno odcisnie to na ich bagazu zyciowym, naprawde zycie jest zbyt kruche zeby samemu starac sie je zniszczyc. Tak naprawde nie poznajemy w ciagu naszej egzystencji na Ziemi wiekszego absolutu niz zycie - wszystko inne to wzloty i upadki, ale bez daru zycia nie ma nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) Prawdziwa sztuka jest żyć i walczyc ze wszystkimi przeciwnosciami losu zamiast po prostu poddac sie i zginac. Prosze was tylko o jedno - gdyby ktos mial mysli ktore mialby go sprowadzic do zaglady - niech pomysli o tym co po jego smierci beda przezywac jego bliscy, znajomi, koledzy, jakie pietno odcisnie to na ich bagazu zyciowym, naprawde zycie jest zbyt kruche zeby samemu starac sie je zniszczyc. Tak naprawde nie poznajemy w ciagu naszej egzystencji na Ziemi wiekszego absolutu niz zycie - wszystko inne to wzloty i upadki, ale bez daru zycia nie ma nic. 1663591[/snapback] Masz wielka racje!! Nie mozna sie poddawac!! Teraz to wiem!! Wiem, ze nie jest za pozno!! Nigdy wiecej sie nie poddam!! Wszystko co napisales jest kwintesencja calego tematu i walki z poddawaniem sie...! Teraz mysle 5 razy zanim cos zrobie... Tak latwo jest upasc... Tak trudno sie podniesc... "...Powiedziec, ze bez wiary swiat jest mniejszy... Tym samym wierzyc w drugie zycie, a to pierwsze spieprzyc..." Edytowane 22 Września 2005 przez CH3RRY-JU!C3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 A mi sie podobaja klimaty psychiatrykow, szczegolnie tych dawnych, okresy po 2WS. Mieli bardzo hardcore'owe metody leczenia... jakies mega hipnozy, albo leczenie migajacym swiatlem od ktorego dostawalo sie epilepsji... :blink: Podobno najslawniejsze szpitale maja swoje tajemnice, ktore do grobu zabrali jej pacjenci. ;] Polecam filmik 1662751[/snapback] Znacznie ciekawiej bylo w IIIRzeszy podczas IIWS gdzie hiter z himlerem wpadli na pomysl aby utworzyc wydzial (cos w nazwie chyba D4) ktory byl powolany po to aby usmiercac ludzi uposledzonych fizycznie i psychicznie po to aby oczyscic narod niemiecki ze szkodliwego elementu. A co do tematu to kiedys mialem takie momenty ze nic sie nie ukaladalo i myslalem sobie "Jak by to bylo..." ale gdy pomyslalem sobie o tym co by czuli moi rodzice i rodzenstwo gdybym cos sobie zrobil to odrazu mi przechodzilo. Moze mowie tylko za siebie ale chyba kazdy ma taki okres buntu w wieku 16-18lat ze nic mu sie nie uklada i wtedy zawsze do glowy przychodzi takie rozwiazanie aby sie poddac bez walki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Znacznie 'ciekawiej' bylo w IIIRzeszy podczas IIWS gdzie hiter z himlerem wpadli na pomysl aby utworzyc wydzial (cos w nazwie chyba D4) ktory byl powolany po to aby usmiercac ludzi uposledzonych fizycznie i psychicznie po to aby oczyscic narod niemiecki ze szkodliwego elementu. 1663674[/snapback] Tym okresen tez sie ostro interesowalem, zrobie moze maly ot, ale podczas 2WS dochodzilo do stricte hardcore'owych akcji, przeroznej masci eksperymenty na ludziach itp. http://pl.wikipedia.org/wiki/Eksperymenty_...zne_w_Auschwitz Jesli kogos interesuje ten temat polecam ksiazke 'AUSCHWITZ - medycyna III Rzeszy i jej ofiary'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 A propo deprechy to w okresie dojrzewania jest tak zwana mała depresja (przechodzi choć nie zawsze i wtedy są problemy) i każdy ją przechodzi, mocniej lub słabiej. Do ludzi w dużej depresji nie docierają często argumenty że co inni będą czuć jak umrzesz i itd... niestety to nie jest takie łatwe. + do tego chuśtawki nastroju tak charkterystyczne dla tych lat. Brak zrozumienia przez rodziców. Itd ale trzeba znaleźć drogę swojego życia i no właśnie bla bla ;]. (Poza tym dojrzewanie pozwala na wyodrębnienie własnego charakteru i własnej osoby dzieci postrzegają rodziców i siebie jako jedno ja). Już nie przynudzam tym nudnym wywodem :|. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Borys Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Dla mnie prawo Darwina jest genialne. Dobrze, ze przyroda sie sama oczyszcza ;) 1662361[/snapback] Kaeres! Prawo to jest np prawo powszechnego ciazenia a Darwina to jest teoria. Prawem i teoria ma sie tak do siebie jak row marianski do mount everestu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 novus & ath--> co ma piernik do wiatraka? :wink: Tu macie toppic dla siebie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Kaeres! Prawo to jest np prawo powszechnego ciazenia a Darwina to jest teoria. Prawem i teoria ma sie tak do siebie jak row marianski do mount everestu 1663791[/snapback] No popatrz, masz racje. Chyba skocze z mostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 novus & ath--> co ma piernik do wiatraka? :wink: 1663810[/snapback] Mo niby nie ma ale podane to bylo jaka mala "ciekawostka",i do tematu o Aushwitz to sie tez nie bardzo nadaje bo tych zbrodni nie popelniano tam tylko w wielu miastach Rzeszy (Berlinie, czy "WM" Gdansk). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Heh , ciezki temat. Co do chodzenia do psychiatrykow bez koniecznosci to radze obejrzec/przeczytac "Lot nad kukulczym gniazdem".Co do takich mysli to powaznych nigdy nie mialem.W sredniej jak dostalwalem jakies zle oceny niesprawiedliwie to sobie myslalem ze bylo by zabawnie napisac list ze moja pani/pan mnie wykorzystywali i zabic sie w sali lekcujnej , ojjj mieli by niewesolo wtedy....Pisal ktos ze mial zalamke jak mu plyta padla a chwile potem ze smieszy go jak kogos dziewczyna rzuci po 2 tyg. chodzenia>> takie myslenie to jest dopiero smieszne zwlaszcza ze po 2 tygodniach to zazwyczaj jest czas najwiekszych uczuc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vantomiko Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Tak się zastanawiam, czy na forum nie ma jakiś desperatów, którzy nie mając nic do roboty myslą, jak tu sobie jakąś krzywdę zrobić ;) 1661972[/snapback] Desperatow nie :) , ale przeczytalem kilka manuali (z metodami) na ten temat :> A co, planujesz jakis zbiorowy suasajd? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 co LOL przeciez duke nuke forever juz wyszedł :) 1662049[/snapback] no jasne, nawet osiem razy ;p w sumie to chciałbym żeby już wyszedł, ale ktoś robi konwersje starego duke'a na engine bodajże doom3 ... aha.....na innym oddziale byla 13-sto letnai nimfomanka ... hej, podaj no adres ;p ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...