Sid Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 A co do tematu to kiedys mialem takie momenty ze nic sie nie ukaladalo i myslalem sobie "Jak by to bylo..." (...) 1663674[/snapback] "Kto by płakał nad moim grobem?" ;) Nie no myślałem tak ale nie w tym kontekscie ;) Ogólnie nie myślałem o tym nigdy. Chociaż kolega mi mowil ze zastanawiał się jakby to było wyskoczyc przez okno... Być może nie miałem w życiu jeszcze tak ciężko żeby myśleć o tym, ale dotąd nie załamywałem się, trzeba odnaleźć "spokój ducha" czy jakoś tak ;) Z dachu bloku skoczyć? Nie! Kto się poddaje ten przegrywa, Dlatego łapię każdą szansę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) 2 lata temu uważałem że samobójstwo to najlepszy moment w życiu, ale takie przez strzał w głowę z pistoletu. Powieszenie, cięcie żył, uduszenie odpadały. No ale już od 2 lat o tym nie myślałem, ale wcześniej dość często, gdybym miał GUNa to pewnie bym się na to zdecydował, no ale nie miałem... i very good, teraz wszystko jest ok B). Jeszcze samobójstwo przez rzedawkowanie leków nie było by złe ale gorzej jak się je wyrzyga, wtedy jest problem, no i przez położenie się na torach tak żeby głowę ucięło. Edit: Za KAŻDYM razem zastanawiałem czy zostawić jakiś list i co by rodzina / znajomi o mnie pomyśleli / mówili jakbym się zabił. Edytowane 23 Września 2005 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Wbrew pozorom śmierć pod kołami pociągu nie jest szybka i bezbolesna, należy zauważyć, że pociąg ma swoje "zderzaki" tak więc od razu wam łba nie urwie... :lol: To takie moje małe spostrzeżenie, słyszałem gdzieś o tym w TV... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Ja wychodze z założenia, że jak już sie zabijać, to tylko skok z duzej wysokosci na cos twardego, albo strzal w łeb przez podniebienie - inne metody są zbyt zawodne/bolesne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 strzal ok, ale skok....karwa...zeby mnei zbierali?? ja bym chcial skoczyc z palacu kultury w sumie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 strzal ok, ale skok....karwa...zeby mnei zbierali?? ja bym chcial skoczyc z palacu kultury w sumie :) 1665640[/snapback] By Cie musieli zeskrobywac ;] Palac kultury... Hmmm ;] Inspirujesz mnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Palac kultury... Hmmm ;] Inspirujesz mnie ;] 1665642[/snapback] W Japonii niby robią grupowe samobójstwa, umawiają się na nie przez internet np. na forach. Teraz czekamy aż w Polsce się zacznie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 W Japonii niby robią grupowe samobójstwa, umawiają się na nie przez internet np. na forach. Teraz czekamy aż w Polsce się zacznie :D Strach się bać :D Ktoś umówi się na małe samobójstwo...? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 ktos chetny?? dojade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Jakby co ja to o Japonii całkiem poważnie pisałem B). Bodajże na IDG niedawno o tym pisali. Tylko że w ich kulturze samobójstwo jest odbierane całkowicie inaczej niż u nas, np. jeśli shańbił w jakiś sposób siebie/ rodzinę, to odebranie sobie życia tak jakby zmywa z niego tą hańbę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 (edytowane) Co kraj, to obyczaj B) Bruce, mieszkam niedaleko, mozemy sie ustawic! B) Chetnych z Warszawy i okolic zapraszamy do dyskusji ;];] Edytowane 24 Września 2005 przez CH3RRY-JU!C3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vantomiko Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Co kraj, to obyczaj B) Bruce, mieszkam niedaleko, mozemy sie ustawic! B) Chetnych z Warszawy i okolic zapraszamy do dyskusji ;];] 1666082[/snapback] Czyli mamy juz 3 osoby :lol: Ostatnio trendi jest chyba zatrucie spalinami (szczegolnie w japonii :})... Poki jest malo osob jest to jeszcze realne, bo pozniej to trzeba by wynajac autobus jaki, czy co ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 moge was wszystkich zastrzelic albo lby oderznac katana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 ja propon uje zloty strzal mimo wsio :) przynajmniej przjemnei bedzie zanim zaczniemy sie dusic l;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 bez jaj bo jeszcze przez przypadek wam to samobojstwo wyjdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 z moim talentem nei ma szans ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 nigdy nie wiadomo. btw. nie szkoda wam nauki przez ten czas? jak wrocicie z tego "urlopu" to bedzie sporo nadrabiania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Jestem do tego :D Wawka spora także jest z czego (z jakich budynków) wybierać. Pałac Kultury odpada chyba bo tam wsio jest zakratowane... wiem bo obczajałem jak byłem jakiś rok temu (mówie serio...). A tak serio co do samego samobójstwa to niestety ciężko ale miałem w życiu takie momenty że przechodziła mi przez głowe ta myśl. Spowodowane to było sytuacją w mojej rodzinie oraz kobietą (nie mojego życia - już). Wiele razy się zastanawiałem jak by popełnić samobójstwo. Czasem sam o sobie myślałem że jestem w pewien sposób nienormalny przez to że zastanawiam się nad sposobem śmierci, tak aby nie sprawiło to bólu. Jednak ktoś kto wyżej napisał o tym jak mu MoBo padło i że chciał się zabić to :blink: sorka, ale nie wiem czy taki ktoś ma równo pod kopułą. Rzeczy materialne są rzeczami nabytymi - raz przyjdą raz odejdą, jednak gdy się postarasz one mogą wrócić. Najgorzej gdy zostaniesz zraniony przez najbliższych, których uważałeś za swych przyjaciół/miłość/rodzine... wówczas się zastanawiasz czy jest sens życia dla kogoś takiego. PS. W razie co mieszkam na Ochocie, więc aby każdemu w miare blisko było to proponuje... Centrum :) Powiedzcie kiedy... będę tam w przeciągu 10 min MAX :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 z moim talentem nei ma szans ;) 1666737[/snapback] Ciiii... Bo Cię za same żarty zamkną znowu... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 nie dam sie tym razem :) mi tam sie marzy nacpanie sie koksem, namietna noc z jakas kobieta i wspolne samobojstwo :) tylko znajdzcie mi chetna kobiete ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ja tu o przyszłości myśle a wy tu o śmierci gadacie ale temat na rozmowe znaleźliście sobie..nie ma co...::0::: 1666798[/snapback] nie tylko ty myslisz o przyszlosci. wiele osob idzie dzis do urn myslac,ze sie polepszy... mi tam sie marzy nacpanie sie koksem, namietna noc z jakas kobieta i wspolne samobojstwo icon_smile3.gif tylko znajdzcie mi chetna kobiete ;p to ty nie masz zadnych marzen? niczego nie chcesz w zyciu dokonac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 to ty nie masz zadnych marzen? niczego nie chcesz w zyciu dokonac ? 1667146[/snapback] Chyba nie skumales Bruca :). To mialo byc takie przeslanie, a nie polisa na zycie :roll: :unsure:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 mi tam sie marzy nacpanie sie koksem, namietna noc z jakas kobieta i wspolne samobojstwo :) tylko znajdzcie mi chetna kobiete ;p 1667130[/snapback] To zaproś tą kumpelę (nimfomankę) z psychiatryka, przy okazji kumpli obsłuży :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 nie dam sie tym razem :) mi tam sie marzy nacpanie sie koksem, namietna noc z jakas kobieta i wspolne samobojstwo :) tylko znajdzcie mi chetna kobiete ;p 1667130[/snapback] nacpanemu nie stanie (tak slyszalem B) ), wiec noc moze byc malo namietna :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 To zaproś tą kumpelę (nimfomankę) z psychiatryka, przy okazji kumpli obsłuży :D 1667323[/snapback] Dobre :lol: Pomysł o odżynaniem głowy jest nietrafiony - za dużo krwi i ogólnie to nie takie proste, wystarczy zlookać egzekucje np. Nicka Berga :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 A co myslicie o samobojstwie w stylu gore? :twisted: Robicie tak: faszerujecie sie smiertelną dawka srodkow przeciwbolowych i morfiną, poczym za pomocą piły mechanicznej obcinacie kończyny, a potem wyjmujecie wnetrznosci i rozrzucacie je po calym pomieszczeniu... OMG, co ja wypisuje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Chyba byś stracił przytomność po próbie udanej lub nie, odcięciu kończyny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 A co myslicie o samobojstwie w stylu gore? :twisted: Robicie tak: faszerujecie sie smiertelną dawka srodkow przeciwbolowych i morfiną, poczym za pomocą piły mechanicznej obcinacie kończyny, a potem wyjmujecie wnetrznosci i rozrzucacie je po calym pomieszczeniu... OMG, co ja wypisuje :lol: 1667579[/snapback] Ide sie wyrzygac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Sorry, ale ostatnio obejrzalem po raz kolejny Martwice Mozgu i złapałem zajawke na gore :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 A co myslicie o samobojstwie w stylu gore? :twisted: Robicie tak: faszerujecie sie smiertelną dawka srodkow przeciwbolowych i morfiną, poczym za pomocą piły mechanicznej obcinacie kończyny, a potem wyjmujecie wnetrznosci i rozrzucacie je po calym pomieszczeniu... OMG, co ja wypisuje :lol: 1667579[/snapback] A czym wyjmiesz wnetrznosci jak sobie odetniesz konczyny ? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...