Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jak jest z jakością TV w GF3Ti200?? Wiem że lepszy jest Radek, ale czy różnica jest rażąca?? Chodzi mi przede wszystkim o oglądanie filmów (DivX i DVD) Bo teraz tak te karty tanieją, że może poczekam na tą kartkę zamiast Radka 7500 :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zalezy jakiej firmy. ja mam karte od leadteka i filmy sie super oglada da sie grac itp. Ale nadal czcionki jest trudno odczytac! tak samo jest w gf3ti200

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gainward GF3Ti200 GS Ti/540 i filmy spox /obsługiwane tylko 800x600 na telewizorze/ czcionka 20 i odzczytać można, natomiast na pulpicie niewesoło, trzeba trochę na pamięć znać :/ /telewizor 28'' Grundig 100Hz/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mialem kiedys Gf1 CL i wsadzilem Savage2000 albo RAdeona SDR to roznica byla zdumiewajaca ,na CLAP bylo wprost zalosnie.

Teraz roznice sa znacznie mniejsze ,ale ja jestem wrogo nastawiony wiec bralbym nawet mocno drozszego RADKJA,chociaz

teraz kolo mnie widze RETAILE ATI po 580zl to juz chyba niedrogo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Jak mialem kiedys Gf1 CL i wsadzilem Savage2000 albo RAdeona SDR to roznica byla zdumiewajaca ,na CLAP bylo wprost zalosnie.

Teraz roznice sa znacznie mniejsze ,ale ja jestem wrogo nastawiony wiec bralbym nawet mocno drozszego RADKJA,chociaz

teraz kolo mnie widze RETAILE ATI po 580zl to juz chyba niedrogo

Bzdury. Pokaż mi taki cennik. 580zł za 8500 LE to jest dobra cena.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na TVTool 5.5.3 i TV29' wyświetla filmy i dowolne napisy bez zastrzeżeń, gorzej jest dla zwykłego pulpitu - ale do tego podobno jest monitor!. Szkoda że dla wersji 5.5.3 maks. rodzielczość to 800x600.

Conexant CX25871 w GF3 może dać 1024x768. Czy nowe TVTool obsługują ta rozdzielczośc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...