Piernik Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Jak jest z jakością TV w GF3Ti200?? Wiem że lepszy jest Radek, ale czy różnica jest rażąca?? Chodzi mi przede wszystkim o oglądanie filmów (DivX i DVD) Bo teraz tak te karty tanieją, że może poczekam na tą kartkę zamiast Radka 7500 :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 zalezy jakiej firmy. ja mam karte od leadteka i filmy sie super oglada da sie grac itp. Ale nadal czcionki jest trudno odczytac! tak samo jest w gf3ti200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piernik Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Ale napisy na filmach są OK? Chociaż można ustawiać ich wielkość... A czy karta wykorzystuje cały ekran? Bo słyszałem coś o czarnych pasach z góry i dołu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Gainward GF3Ti200 GS Ti/540 i filmy spox /obsługiwane tylko 800x600 na telewizorze/ czcionka 20 i odzczytać można, natomiast na pulpicie niewesoło, trzeba trochę na pamięć znać :/ /telewizor 28'' Grundig 100Hz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Jak mialem kiedys Gf1 CL i wsadzilem Savage2000 albo RAdeona SDR to roznica byla zdumiewajaca ,na CLAP bylo wprost zalosnie. Teraz roznice sa znacznie mniejsze ,ale ja jestem wrogo nastawiony wiec bralbym nawet mocno drozszego RADKJA,chociaz teraz kolo mnie widze RETAILE ATI po 580zl to juz chyba niedrogo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piernik Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Gdzie jest taki tani Radek?? Jest na DDR?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Jak mialem kiedys Gf1 CL i wsadzilem Savage2000 albo RAdeona SDR to roznica byla zdumiewajaca ,na CLAP bylo wprost zalosnie. Teraz roznice sa znacznie mniejsze ,ale ja jestem wrogo nastawiony wiec bralbym nawet mocno drozszego RADKJA,chociaz teraz kolo mnie widze RETAILE ATI po 580zl to juz chyba niedrogo Bzdury. Pokaż mi taki cennik. 580zł za 8500 LE to jest dobra cena. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Podstawą jest TwinView . Wszystko zależy od układu wyjścia TV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Bzdury? 580zl to nie wiem co kupisz. MOwielem o ATI 7500 jasne ze na DDRAMACH taktowany bardzo wysoko jak do TVo to warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piernik Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 A jezeli chodzi o 7500 to spoko, ale trochę drogo;) A wyście TV jak w każdych Radka - super;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Na TVTool 5.5.3 i TV29' wyświetla filmy i dowolne napisy bez zastrzeżeń, gorzej jest dla zwykłego pulpitu - ale do tego podobno jest monitor!. Szkoda że dla wersji 5.5.3 maks. rodzielczość to 800x600. Conexant CX25871 w GF3 może dać 1024x768. Czy nowe TVTool obsługują ta rozdzielczośc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...