Imperator Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Poleccie mi jakas myszke do 100zl...najlepiej zeby miala cos z tego: -optyczna -radiowa -wygodna -musi miec rolke do przewijania -czula :) wiem ze wszystkie naraz nie bedzie ale co mi tam :) podajcie nazwy... pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 moj brat i kolega maja akurat te same szczury a4tech'a bezprzewodowe radiowe i co : u braciaka to normalnei szal macicu ma jakies trefne miejsce ze radio nawet nie lapie i ze szczurem tesz cyrk a u kolegi na 20m chodzi spoko ale czasem zatnie sie niestety sa koolkowe ale maja rolki sasiad ma optyczna a4tech to spoko ale ma ogom ale zaje.. dziala polecam Logitech mx500 bodajrze przerzuc ze 2 strony nowosci twek'a to bedziesz wiedzial o czym mowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Poleccie mi jakas myszke do 100zl...najlepiej zeby miala cos z tego: -optyczna -radiowa -wygodna -musi miec rolke do przewijania -czula :) wiem ze wszystkie naraz nie bedzie ale co mi tam :) podajcie nazwy... pzdr mozesz sobie kupic A4Tech'a z 5 przyciskoami i 2 rolkami , optyczna za jakies 60pln, nie jest moze super rewelacyjne (czasami mi wskaznik drzy ale jak rusze mycha to juz jest ok) stosunek cena/komfort jest calkiem dobry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 jush mam wejdz sobie tutaj i zobacz co to znaczy fajna myszostatnia jest najlepsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Do 100zl? Jesli kcesz miec takie technologie, to za 100zl bedzie badziew, wiekszosc optycznych zuzywa sporo pradu, a wiec bezprzewodowe nie sa dobrym polaczeniem, no chyba ze jest to Logitech MX700 za ponad 300zl. Jak lubisz szpanowac to za niska cene mozna miec samsunga optycznego ze swiatelkiem, ale oczywiscie to badziew IMHO. Lepiej kupic chociaz Mircrosft Intelliexplorer 3.0 teraz sa za niecale 150zl, lub MX300 chociaz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 rfsw25 a4tech - ma wszystko procz optyki - mam poltora roku i jest cacy , nawet dala sie pomalowac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Do 100zl? Jesli kcesz miec takie technologie, to za 100zl bedzie badziew, wiekszosc optycznych zuzywa sporo pradu, a wiec bezprzewodowe nie sa dobrym polaczeniem, no chyba ze jest to Logitech MX700 za ponad 300zl. Jak lubisz szpanowac to za niska cene mozna miec samsunga optycznego ze swiatelkiem, ale oczywiscie to badziew IMHO. Lepiej kupic chociaz Mircrosft Intelliexplorer 3.0 teraz sa za niecale 150zl, lub MX300 chociaz... stary masz jakis kompleks.. kto tu mowi o szpanowaniu, mam taki fundusz a nie inny i juz... kupie sobie taka:Media tech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Olej wszystkie a4techy i inne syfy i niedorobki. Bierz logitecha b69 oem np. na www.komptronik.pl, albo w kazdym sklepie z czesciami. Za 70 zetka masz super wygodna, czula i wysokiej jakosci myszke optyczna z rolka. Nie jest tylko radiowa, ale kosztuje 70zl, wiec trudno zeby byla. Logitech roolz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Imperator - co do tego mediatecha - moj ojciec ma taka - nie polecam - gowniany zasieg, gowniane wykonanie - po miesiacu schodzi farba i widac goly plastik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 stary masz jakis kompleks.. kto tu mowi o szpanowaniu, mam taki fundusz a nie inny i juz... kupie sobie taka:Media techKup sobie media tech. Za miesiac kupisz Logitecha albo ms Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 stary masz jakis kompleks.. kto tu mowi o szpanowaniu, mam taki fundusz a nie inny i juz... kupie sobie taka:Media techKup sobie media tech. Za miesiac kupisz Logitecha albo ms wiecie... to ja sobie ide kupic baterie do mojej starej myszki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 po prostu nie ma co kupowac jakis tanich myszek. Psuja sie szybko. Uwazam, ze lepiej miec mniej funkcji, a lepsze wykonanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Hmm ja polecam Logitecha, najtansza myszka tej firmy jest lepsza niz drogie nie firmowe. Ja ostatnio kupilem czarna, optyczna myszke model M-BJ69 cena ok 60zl. jedna rolka 3 przyciski. lekka mila i przyjemna. optyka dziala swietnie jak ma wmiare jednolite tlo czy prawie zawsze - najfajniej sie uzywa na kocu (nie myslic z kacem;-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 przejzyj na www.benchmark.pl jest spory test myszek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 etam...najlepszy jest Logitech Cordles Desktop Optical. Ja mam i polecam :) ale tak na serio to juz nie wyobrazam sobie ogona w gryzoniu. Najlepiej bezprzewodowa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 kup Microsofta Intellimouse Explorer 3.0, ja mam i jest spoko, optyczna ale nie radiowa, na USB, we wroclawiu kosztuje 149 nowka sztuka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 polecam A4Tech SWOP-35 . jest optyczna , idealnie leży w ręce i kosztuje niewiele - zostanie ci jeszcze na prezent pod choinke :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Ten optyczny Logitech b69 jest zawalisty mam jednego w 2 kompie poprostu super lekka rolka i sper czuła jak na tą kase :) chociaz za 100 udało mi sie wyrwac prawie nową mysz Logitech Cordless MouseMan Whell radiową tesz extra chociasz do gier typu q3 tak sobie sie nadaje ma lekkie opuznienia :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...