Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Poleccie mi jakas myszke do 100zl...najlepiej zeby miala cos z tego:

-optyczna

-radiowa

-wygodna

-musi miec rolke do przewijania

-czula

:) wiem ze wszystkie naraz nie bedzie ale co mi tam :)

podajcie nazwy...

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj brat i kolega maja akurat te same szczury a4tech'a bezprzewodowe radiowe i co :

u braciaka to normalnei szal macicu ma jakies trefne miejsce ze radio nawet nie lapie i ze szczurem tesz cyrk a u kolegi na 20m chodzi spoko ale czasem zatnie sie niestety sa koolkowe ale maja rolki sasiad ma optyczna a4tech to spoko ale ma ogom ale zaje.. dziala

polecam Logitech mx500 bodajrze przerzuc ze 2 strony nowosci twek'a to bedziesz wiedzial o czym mowie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poleccie mi jakas myszke do 100zl...najlepiej zeby miala cos z tego:

-optyczna

-radiowa

-wygodna

-musi miec rolke do przewijania

-czula 

:) wiem ze wszystkie naraz nie bedzie ale co mi tam :)

podajcie nazwy...

pzdr

mozesz sobie kupic A4Tech'a z 5 przyciskoami i 2 rolkami , optyczna za jakies 60pln, nie jest moze super rewelacyjne (czasami mi wskaznik drzy ale jak rusze mycha to juz jest ok) stosunek cena/komfort jest calkiem dobry :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do 100zl? Jesli kcesz miec takie technologie, to za 100zl bedzie badziew, wiekszosc optycznych zuzywa sporo pradu, a wiec bezprzewodowe nie sa dobrym polaczeniem, no chyba ze jest to Logitech MX700 za ponad 300zl. Jak lubisz szpanowac to za niska cene mozna miec samsunga optycznego ze swiatelkiem, ale oczywiscie to badziew IMHO. Lepiej kupic chociaz Mircrosft Intelliexplorer 3.0 teraz sa za niecale 150zl, lub MX300 chociaz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do 100zl? Jesli kcesz miec takie technologie, to za 100zl bedzie badziew, wiekszosc optycznych zuzywa sporo pradu, a wiec bezprzewodowe nie sa dobrym polaczeniem, no chyba ze jest to Logitech MX700 za ponad 300zl. Jak lubisz szpanowac to za niska cene mozna miec samsunga optycznego ze swiatelkiem, ale oczywiscie to badziew IMHO. Lepiej kupic chociaz Mircrosft Intelliexplorer 3.0 teraz sa za niecale 150zl, lub MX300 chociaz...

stary masz jakis kompleks.. kto tu mowi o szpanowaniu, mam taki fundusz a nie inny i juz... kupie sobie taka:Media tech

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Olej wszystkie a4techy i inne syfy i niedorobki. Bierz logitecha b69 oem np. na www.komptronik.pl, albo w kazdym sklepie z czesciami. Za 70 zetka masz super wygodna, czula i wysokiej jakosci myszke optyczna z rolka. Nie jest tylko radiowa, ale kosztuje 70zl, wiec trudno zeby byla. Logitech roolz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm ja polecam Logitecha, najtansza myszka tej firmy jest lepsza niz drogie nie firmowe.

Ja ostatnio kupilem czarna, optyczna myszke model M-BJ69

cena ok 60zl. jedna rolka 3 przyciski.

lekka mila i przyjemna. optyka dziala swietnie jak ma wmiare jednolite tlo czy prawie zawsze - najfajniej sie uzywa na kocu (nie myslic z kacem;-))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten optyczny Logitech b69 jest zawalisty mam jednego w 2 kompie poprostu super lekka rolka i sper czuła jak na tą kase :)

chociaz za 100 udało mi sie wyrwac prawie nową mysz Logitech

Cordless MouseMan Whell radiową tesz extra chociasz do gier typu q3 tak sobie sie nadaje ma lekkie opuznienia :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...