zimn Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 potrzebuje porady chcem kupić użądzenie wielofunkcyjne (cena tak torche powyżej 300Zł) tylko jego przeznaczenie bedie takie: Druk - tylko tekst nie wchodze w żadnie obrazki i zdjęcia Skan- też tekst żeby pózniej na txt przerobić FINE READER czy coś takiego ważna jest też tania eksploatacja Co radzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merovingian Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 ja bym Ci polecił ten sprzęt http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14541 - zwyciężył on w testak KŚ i Enter a dodatkodo dodaż, że Epson robi bardzo dobre drukarki i niezbyt drogie w eksploatacji więc warto zastanowić się nad tą opcją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilis Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 No wlasnie, powiedzcie co kupic, bo mam ten sam problem. Jak sie spisuja te urzadzenia wielofunkcyjne HP all in one? Ktory model jest najlepszy i nie ma problemow z drukowaniem wielu stron na raz tak jak pisza co poniektorzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu2099 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 ostatnio mialem podobny problem z wyborem urządzenia wielofunkcyjnego. moj typ padł na HP PSC 2355. mam go tylko dwa tygodnie ale jak narazie jestem w pelni z niego zadowolony :) jakos skanera jest bardzo dobra i druku tez:) podajnik papieru nie bierze kilku kartek naraz.dodatkowo kombajn ma wbudowany bardzo fajny wyswietlacz LCD na ktorym mozna przegladac zdjecia. urzadzenie posiada rowniez wejscia do kart pamieci i 1 USB do aparatu(niestety nie dziala ze wszystkimi aparaatami). jedyne problemy jakie mam z nim to w oprogramowaniu cos sie chrzani :angry: a tak to jest narazie dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...