Demonek_ Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) A więc sprawa wygląda tak , mój kolega modernizuję kompa. Na razie zaczął od zasilacza i karty graficznej. Jego zasilacz to Chieftec 420W ;] , zamówił już ową kartę of course @16/6 , i pytanie brzmi czy jego płyta główna nie będzie sie pluła czy coś? Ja sam nie jestem pewien ale wydaję mi się , że na razie powinn latać dopuki nie zmieni płytki i proca. Ma "ECS K7S5A Pro" bios by HOneyX i jedzie na Athlonie XP 2400+. Jego karta obługuje AGP 4x ale to przeszkodą raczej nie jest bo ponoć x8/x4 są kompatybilne. Zaciekawiło mnie to i dlatego proszę piszcie co sądzicie. Z góry thanks :rolleyes: . Edytowane 22 Września 2005 przez Demonek_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet4 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 hmm.. jak na taką grafe to procke moze nie domagać w grach ale bądzmy dobrej myśli :) (zmiana jednak by sie przydała). Spokojnie bedzie jechało na AGP X4 ( mi przynajmniej nie robiło problemów). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 działać powinno ;) 9700 9800 latają spoko,, agp to agp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...