mac441 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Witam! Mam starego kompa Penium 233 Mhz na Win 98. Mam podpiętego nowego cd-roma LG po po 1 uruchomieniu wszystko działa, po 2 pojawia się w menagerze urzadzeń bład w kotrolerach z komunikatem "bla bla bla.... podwójna kolejka FIFO" i wtedy też znika mi litera dysku w Moim komputerze. Ktoś wie jak temu zaradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Witam! Mam starego kompa Penium 233 Mhz na Win 98. Mam podpiętego nowego cd-roma LG po po 1 uruchomieniu wszystko działa, po 2 pojawia się w menagerze urzadzeń bład w kotrolerach z komunikatem "bla bla bla.... podwójna kolejka FIFO" i wtedy też znika mi litera dysku w Moim komputerze. Ktoś wie jak temu zaradzić? 1662437[/snapback] Wiemy, znalesc na plycie glownej chipset, zobaczyc jaki, i potraktowac go sterownikiem. A ja bym sie jeszcze pomodlil zeby tam byl chipset intela, bo jak VIA to pozamiatane :razz: :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssszakal Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Wiemy, znalesc na plycie glownej chipset, zobaczyc jaki, i potraktowac go sterownikiem. A ja bym sie jeszcze pomodlil zeby tam byl chipset intela, bo jak VIA to pozamiatane :razz: :lol: :D totalna bzdura poprostu ma źle podpięte dyski i sidrom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...