KrissTheFish Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Siema! Mam problem... od jakiegoś czasu "coś" wykorzystuje mojego procka (od 40% do 100%) i nie mogę dojść do tego co to! Mam antywira NOD32 i nic nie znalazł! Zrobiłem sobie formata i dalej tak mam!! W mendżerze zadań nie widać który proces może zajmować tyle zasobów! Zrobiło się to bez powodu...nic nie instalowałem!! Mam dysk na SATA Baracuda 80GB i płytke k8ns Gigabyte'a. ...Zapomniałem dodać że objawami tego zjadania mojego procka jest podcinanie kompa!! Zauważyłem też że jak wyłącze połączenie lokalne z netem to przycinanie ustaje...czy to mogła się zepsuć karta sieciowa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Jakis spybot albo inny szrot pewnie.. albo ktos Cie pakietuje z zewnatrz .. ale 40% od pakietow to raczej nie mozliwe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 ja [polecam od czasu do czasu uzyć innego natywira niż zwykle-ja po 2 latach siedzenia na pandzie przesiadłem sie na avast-a + sygate firevaluatel i co wyszło przy skanie? kilkadziesiat kopii 2 czy 3 robaków + jakiś spybot... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Przeleć może Ad-Awarem, będzie lepszy od Antivirów w takim przypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 sciagnij tez program Spybot Search & destroy bo ad-aware nie znajduje wszystkiego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...