Luk@s Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) Zamontowałem właśnie VGA Silencera na moją kartę i wszystko byłoby fajnie, gdyby nie jej reuglacja obrotów - gdy jest włączona, to wiatrak na Silencerze dziwnie trzeszczy. Dlatego chciałbym wyrzucić z BIOSu tą regulację i dać 100% obrotów na stałe, a regulować sobie przełącznikiem z tyłu komputera. Czy ktoś potrafi mi poradzić jak to zrobić? Edytowane 22 Września 2005 przez Luk@s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 a nie da rady po prostu podlaczyc silencerka w innym miejscu? np do plyty glownej :D jak wtyczka nei pasuje to zawsze mozna ja dopasowac :D ale mysle ze po malej persfazji wtyczka by weszla ;P w takim wypadku zaleznei od plyty glownej moze udalo by sie uzyskac kontrole nad silencerem z pod windowsa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Właśnie chyba tak zrobię, ale liczyłem, że będzie można bardziej sprytnie zedytować BIOSa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...