krzysztof_seph Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Witam! Mam malutka prosbe.. Mianowice, uleglem kuzynowi i obiecałem ze skombinuje mu LCD do komputera.. zadanie mnie jednak przerosło... Czy ktorys Szanowny Uzytkownik miałby ochote przygotowac mi lcd wraz z kontrollerem? Odplatnie oczywiscie ( i nie za 350 zlotych!). Lcd powienien byc graficzny i miec rozdzielczosc 192 na 64 linie ( lub zblizoną ) Ewentualnie troche wiekszy jsesli nie bylby to wielki skok cenowy... Jesli ta matryca okazala by sie droga, 128*64 bedzeie musialo wystarczyc.. Pomoglibyście ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 z tego co wiem to to czego chcesz jest drozsze niz 350 a ty jeszcze chcesz wszystko na tacy podane, polutowany i z instrukcja obslugi jeszcze pewnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) Tutaj masz 320x240 pogadaj z tym gościem może ma mniejsze i tańsze. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64947753 Tu masz po 320 zł :D Edytowane 22 Września 2005 przez Morf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...