Vincent de Marco Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Przeprowadzam duzo transakcji internetowych (banki, bukmacherzy itd.). Mam Neostrade i dodatkowo Norton Internet Security 2004 (personal firewall i takie tam). Zastanawiam sie na co wymienic... ? Glownie wlasnie pod katem tego, zeby ktos mi nie wykradl hasla do banku albo cos takiego. Co polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Przeprowadzam duzo transakcji internetowych (banki, bukmacherzy itd.). Mam Neostrade i dodatkowo Norton Internet Security 2004 (personal firewall i takie tam). Zastanawiam sie na co wymienic... ? Glownie wlasnie pod katem tego, zeby ktos mi nie wykradl hasla do banku albo cos takiego. Co polecacie ? 1662752[/snapback] Darmowy triplet: avast + kerio firewall + Spybot - Search & Destroy (przed każdą transakcją skanowanie kompa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merovingian Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 bądź równie skuteczny ZoneAlarm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Co lepsze: 1) Norton Internet Security 2005 2) Symantec Client Security Corporate Edition v3 ??? Ten drugi podobno dla firm czy cos takiego ale w sumie co za roznica ? Bede sie przesiadal z NIS-a 2004 (nie muli) w sumie tak z przyzwyczajenia. Wiem, ze do NIS-a 2005 sa na biezaco aktualizacje, z tym Client Security natomiast to nie wiem jak jest. Co dokladnie wchodzi w jego sklad ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...