Skocz do zawartości
Vincent de Marco

Zmiana Firewalla

Rekomendowane odpowiedzi

Przeprowadzam duzo transakcji internetowych (banki, bukmacherzy itd.). Mam Neostrade i dodatkowo Norton Internet Security 2004 (personal firewall i takie tam). Zastanawiam sie na co wymienic... ? Glownie wlasnie pod katem tego, zeby ktos mi nie wykradl hasla do banku albo cos takiego. Co polecacie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeprowadzam duzo transakcji internetowych (banki, bukmacherzy itd.). Mam Neostrade i dodatkowo Norton Internet Security 2004 (personal firewall i takie tam). Zastanawiam sie na co wymienic... ? Glownie wlasnie pod katem tego, zeby ktos mi nie wykradl hasla do banku albo cos takiego. Co polecacie ?

1662752[/snapback]

Darmowy triplet:

avast + kerio firewall + Spybot - Search & Destroy (przed każdą transakcją skanowanie kompa)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co lepsze:

1) Norton Internet Security 2005

2) Symantec Client Security Corporate Edition v3 ???

Ten drugi podobno dla firm czy cos takiego ale w sumie co za roznica ? Bede sie przesiadal z NIS-a 2004 (nie muli) w sumie tak z przyzwyczajenia.

Wiem, ze do NIS-a 2005 sa na biezaco aktualizacje, z tym Client Security natomiast to nie wiem jak jest. Co dokladnie wchodzi w jego sklad ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi