hanti Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Witam spalil mi sie stabilizator apm3xxxxx na gainwardzie gf3ti200 niestety nie moge odczytac juz co tam pisalo tak wiec tu mam prosbe aby ktos kto posiada ta karte mi odczytal ;) problem tez ze nie mam zdjecia nie moge powiedziec dokladnie gdzie to sie znajduje mniejwiecej opis- uklad ten znajduje sie po 2 stronie karty (nie tej co jest wentyl i radiatory) na lini prostej gdzie sie wpina monitor mniejwiecej jakies 3-4 cm pisze na nim APM3XXXXN GE261 tak wiec jak ktos posiada ta karte prosilbym bardzo o podanie tego co jest w xxxach ;) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustav Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 nic takiego tam nie jest napisane :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanti Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) wlasnie poszukalem w necie zdjec i znalazlem jedno od tylu wszystko tak samo a tego ukladu tam nie ma sa jakies 2 kolo siebie inne i troche to inaczej wyglada niz w moim.... mam prosbe a moglbys gdzies w innym miejscu poszukac tego z napisem apm3xxxx bo u mnie sa 2 takie jeden apm3055l i wlasnie 2 co sie spalil milabym wielka prosbe zebys sie przygladnal i cos takiego znalazl :P dzieki z gory pozdr Edytowane 23 Września 2005 przez hanti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Witam spalil mi sie stabilizator apm3xxxxx na gainwardzie gf3ti200 niestety nie moge odczytac juz co tam pisalo tak wiec tu mam prosbe aby ktos kto posiada ta karte mi odczytal ;) problem tez ze nie mam zdjecia nie moge powiedziec dokladnie gdzie to sie znajduje mniejwiecej opis- uklad ten znajduje sie po 2 stronie karty (nie tej co jest wentyl i radiatory) na lini prostej gdzie sie wpina monitor mniejwiecej jakies 3-4 cm pisze na nim APM3XXXXN GE261 tak wiec jak ktos posiada ta karte prosilbym bardzo o podanie tego co jest w xxxach ;) pozdr 1662784[/snapback] A nie chcesz sie zamienic na chlodzenie bo mi grafika siadla i potrzebuje orginalne :mur: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazz Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Witam spalil mi sie stabilizator apm3xxxxx na gainwardzie gf3ti200 niestety nie moge odczytac juz co tam pisalo tak wiec tu mam prosbe aby ktos kto posiada ta karte mi odczytal ;) problem tez ze nie mam zdjecia nie moge powiedziec dokladnie gdzie to sie znajduje mniejwiecej opis- uklad ten znajduje sie po 2 stronie karty (nie tej co jest wentyl i radiatory) na lini prostej gdzie sie wpina monitor mniejwiecej jakies 3-4 cm pisze na nim APM3XXXXN GE261 tak wiec jak ktos posiada ta karte prosilbym bardzo o podanie tego co jest w xxxach ;) pozdr Hmmy szukałem takiego układu w swojim GF 3 ti ale zabardzo nie moge znaleść :-/ jutro wyciągne go z obudowy i sprubuje poszukać jeszcze raz przy dobrym świetle :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...