pj29061985 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Witam! Ostatnio mój młodszy brat powgrywał jakieś programy do optymalizacji, później je deinstalował i w skutek czego mam większe odstępy między ikonami na pulpicie! Jak powrócić do normalności? Dzięki chłopaki z góry:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) Prawy klik na pulpicie - właściwości - wygląd - zaawansowane - rozmieszczenie ikon (poziome) i (pionowe). Edytowane 22 Września 2005 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj29061985 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 A jakie powinny być wartości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Nie wiem ile jest standardowo- w/g uznania zrób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...