-Ghost- Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Witam. Czy moze ktos wie jakie sa minimalne wymagania co do powierzchni na twrdym dysku dla "Robin Hood: The Legend of Sherwood"? Mam maly hd i nie wiem czy jest dla mnie sens zalatwianie tej gry, bo pozniej nie bede mial gdzie jej zinstalowac. THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiven Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zajmuje dokladnie: 987MB [bajtów 1 035 070 901] uzywanych 1 040 678 912 :wink: Niestety przy instalacji nie mozna sobie wybrac minimalna ani nic takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Ghost- Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Dzieki za odpowiedz. :D Tego sie nie stety obawialem. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Niedawno zainstalowalem demo robin hooda i w misji kiedy poruszam sie po mapie na samym dole drga mi obraz, czasem przestaje na chwile. Dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 bo to tylo demko i pewnie nie jest jeszcze dopracowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 a no i moze jeszcze pytanie glupie:P jak moge w tej grze obracac widok tak jak np. w commandosie 2? czy wogole sie da? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 mnie nic nie drga wiec to nie wina dema. Swoja droga to gra calkiem fajna i jeszcze ta cena (ok 30PLN). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Kto wie jak przejść misje w robin hoodzie tą w której nie wolno nikogo zabić ja jestem mniej więcej w połowie bo powiązałem prawie wszystkich gości tylko nie wiem gdzie jest to tajemne przejście żeby się dostać do zakrysti PROSZĘ O POMOC Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Kto wie jak przejść misje w robin hoodzie tą w której nie wolno nikogo zabić ja jestem mniej więcej w połowie bo powiązałem prawie wszystkich gości tylko nie wiem gdzie jest to tajemne przejście żeby się dostać do zakrysti PROSZĘ O POMOC Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI!!! tajemne przejscie jest w tym domku w prawym dolnym rogu mapy, najlepiej wbiegnij tam, nie walcz z patrolami przy nim. nie beda cie gonic.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy2 Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Ja mam pytanie Czy są jakies dodatki do robina? Najlepiej w postaci nowych misji lub patche?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Fajna ta gra jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy2 Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Moze byc .Zagraj to zobaczysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 No stary, amm kupic gre i zobaczyc czy fajna ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy2 Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Jak lubisz strategie takie jak desperados to sobie kup a jak niejestes pewien to przeczytaj sobie recenzje na http://gry.tsmail.pl/recenzje.php?dzial=re...je_tresc&id=103 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 jesli chodzi o robina jak dla mnie extra .......... !! mysle ze tak jak juz ktos pisal jest bardzo podobny do desperados, przy jednym jak i przy 2 tytule spedzilem duzo godzin ........... polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izodora Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 tajemne przejscie jest w tym domku w prawym dolnym rogu mapy, najlepiej wbiegnij tam, nie walcz z patrolami przy nim. nie beda cie gonic.... Lepiej do tej misji <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> wielkiego Jona i jego tam wysłac i poprostu nim walczyć... On tą pałką nie zabije tylko ogłuszy nie ma takiej mozliwości żeby zabił... I tam lepiej nie uciekac przed poatrolami bo jak oni cię zaczna gonić jak cię zaczną gonic patrole z zamku to masz przeraane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 rozumiem, że jesteś nowy(a) na tym forum ale spójrz czasem na datę wiadomości, na którą odpisujesz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 E tam, legenda Robina wiecznie zywa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...