HellSpawn Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 problem jest taki mam dysk 160gb sata2 ncq hitachi wgralem xp i service pack 2 mam plyte glowna asus a8n-e i najnowszy bios wgrany i po wlaczeniu komputera jak juz sie zaladuje windows to dysk jest wykrywany tak jak urzadzenia zew podlaczane do komp (np aparat cyfrowy) chcialbym wiedziec jaka jest tego przyczyna i jak mozna to zreperowac.Z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Sata można odłączać przy włączonym kompie (jak usb) i dlatego tak się dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HellSpawn Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Sata można odłączać przy włączonym kompie (jak usb) i dlatego tak się dzieje. 1663177[/snapback] spoko ale czy da sie to wyl????bo jets to troche irytujace mam tylko ten dysk a czesto podlaczam rozne urzadzneia typu aparat fotograficzny i moge sie ktoregos dnia walanc i wyl dysk:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...