Skocz do zawartości
rumun_666

Gun - Gta Dzikiego Zachodu

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

fajnie sie grało, ale jak sie wykonuje tlyko podstawowe misje, to gra na chwilke, jestem przy ostatnim pedałku, wsumie raczej gra nie byłą trudna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Help. jak pokonać tego REEDA co jezdzi na tym czarnym koniu i wali do mnie, wale do niego jak się da,życie mu powoli ubywa a jak gdzieś ucieknie to się regenrejuje,pomocy jak go rozwalić bo męcze się już z tym dość długo i jestem gotów odinstalować gierkę bo mnie to wkur....!!!

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpiszcie czy gra ma większe wymagania co do pamięci ram niż san andreas.

Chce kupić gre ale nie wiem czy najpierw nie będe musiał dokupić ramu bo mam 512 a chce grać na full detal.

Ile ram-u potrzeba by cieszyć się płynnością przy datalach na max w 1024x768 z aa x4.?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpiszcie czy gra ma większe wymagania co do pamięci ram niż san andreas.

Chce kupić gre ale nie wiem czy najpierw nie będe musiał dokupić ramu bo mam 512 a chce grać na full detal.

Ile ram-u potrzeba by cieszyć się płynnością przy datalach na max w 1024x768 z aa x4.?

kumpel bawil sie na 768 i nawet dało sie grać Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Damn.. gra mi chodzila na normlanych ustawieniach na Ti4200 128mb i 512mb..

A ludzie takie pytania zadaja..

Btw, prawie przeszedłem ale po tym jak Magruder mnie 25 raz rozwalił usunalem.. od tak.. ;]

Dla mnie normanle to full detal, pytam czy 512 ramu starczy do gun bo np w far cry w 1024x768 detale high z aax4 anizo x8 te 512 ramu nie starczy,są doczyty z dysku i sobie pomyślałem że zapytam na forum osób które giere "gun" już mają czy" <moje pytanie>".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy okazji pakowania screen'ów do starship troopers zobaczyłem kilka z gun'a wcześniej przeze mnie nie zamieszczanych. Postanowiłem więc je tu wrzucić tym bardziej, że robiłem je właśnie z tą myślą.

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

P.S. Indianie sprzedają ciekawe zioła no i jeszcze peyotl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gierka czekała u mnie w kolejce na sprawdzenie od jakiegoś czasu. W końcu sie doczekała i zagrałem w nia. Pierwsze wrażenie - gierka ma fajny, dość oryginalny temat, jakieś tło historyczne. Początkowo myślałem ze będzie dość nudna - na szczęście myliłem sie. Po akcji na parowcu i nauce jazdy konnej, coraz bardziej mi się podobała : fabuła dość sensowna, dodatkowe wątki też całkiem fajne, wstawki filmowe niemal idealnie przedstawiające sytuacje. W pewnym momencie akcja tak przyspieszyła, że nie miałem ochoty bawić sie w wątki poboczne tylko skupić sie na tym, co najważniejsze. Główna akcje dość szybko zakończyłem i powiem ze sporo przyjemności mi to dało, gierka poprostu wciąga i tyle. Jest w niej pare naprawdę drażliwych mankamentów, a największym z nich jest oprawa wizualna. Poprostu grafa jest słaba - w pewnych momentach gra robi stopklatki, w innych momentach całe otoczenie "znika" i mam wrażenie ze, ucze sie latać. Tekstury są bardzo słabe jak na dzisiejsze możliwości. Wadą jest tez momentami zbyt "arkadowe" podejście do kwestii eliminacji przeciwników. Muzyka jest ogólnie przyjemna.

Gierka strasznie sie mi spodobała się, w moim odczuciu jest przyjemniejsza od CoD2 ze względu na fabułę i otoczenie, w którym trzeba działać. Miła odmiana jest poruszanie sie konno zamiast jakiegoś pojazdu mechanicznego. Fajnie by było gdyby powstała tego typu gra, z tak dobrą fabuła i tłem historycznym na dobrym silniczku graficznym. Oczywiście nadchodzi rodzime Call of Juarez, ale tam nieco inna fabuła jest i to ma być FPP. Mam nadzieje ze ekipa techlandu tego nie zniszczy tej gry jakimiś bzdurnymi pomysłami. GUN jest dobry dla osób, które nie przepadają za grami typu Quake i Doom, oraz „przymykającymi oko” na mankamenty wizualne, wolącymi pograć w grę która ma dobrą fabułę.

Edytowane przez crazyPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://ultima.pl/itemnfo.php?id=3211 << 89 zł

A co do zakupu - kupiłem ja bo mi sie strasnie spodobała, a za dobry towar nalezy i wypada płacić. Jeśli jesteś fanatykiem grafy, to poczekaj na Call of Juarez - jeśli przymkniesz oko na ten aspekt (miejscami naprawde drażniące) i lubisz luźniejsze podejście do sprawy to polecam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Lemon-Cola

juz prawie koncze ale cholera ten ostatni boss w kopalni jakos ciezko go zabic... juz z 10 x probowalem:)

edit: juz rozkminilem prosty jest;)

Edytowane przez Lemon-Cola

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi