Jabar83 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 tek9. Zapodaj jakas wieksza ilosc screenow. I napisz jak sie gra dalej rozkreca Czy to jakies nudy czy cos konkretnego. Ostatnio w co gralem w tych klimatach to byl Mad Dog McCree czy jakos podobnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 totalne arcade , jak na razie , wala na ciebie fale wrogow , tepych na maxa , chociaz krwi jest duzo i gra jest dosyc brutalna , na razie to sam poczatek , graficznie to nie musze nic komentowac port z konsoli , z 2000 roku moze pozniej sie jakas akcja rozwinie ale jak na razie to nic szczegolnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 no grafika kiepska , dokładnie rok 2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Fajna gierka, dopiero zaczalem, jestem na treningu konnym.. Rzeczywiscie straszne arcade i graficzne tez bez rewelacji ale bynjmniej wymagania ma male :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 O ja! Ale giera wypasiona. Dajcie spokój i zmieńcie tytuł tematu na podobny do tego: http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=7487&a=1 Rodzima produkcja... zresztą, co ja będę się tu nad nią spuszczał. O.T. Widzieliście już zdjątka z 3dmark'a2006? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 qqrydza mógłbyś zapodać linka do tych zdjeć z 3d marka 06 bo jestem ciekawe jak to wygląda . :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 http://games.tiscali.cz/images/news/3DMark06-1.jpg http://games.tiscali.cz/images/news/3DMark06-2.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 pogralem troche w ta gre i musze stwierdzic, ze jest fajna :) podoba mi sie klimat dzikiego zachodu. lecz jest 1 rzecz ktora mnie mocno denerwuje. co jakisz czas mam przycinke na 1-3 sek. tak jakby tej grze brakowalo ramu - mam 1GB. sa to okreslone miejsca na mapie. nawet jak zmniejsze detale na minimum to nadal tak jest. ktos tez ma taki problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
observer Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 a ja mam takie pytanie czy ma ktos taki problem: z wychodzeniem gry do windy po filmiku jak colton jest w wiezieniu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 a ja mam takie pytanie czy ma ktos taki problem: z wychodzeniem gry do windy po filmiku jak colton jest w wiezieniu ??Tak, mi się zdażyło z 3 razy :-P Ale potem już było spoko. Dla mnie gierka spoko, grafa na screenach wygląda niezbyt, ale realnie jest o wiele lepsza :) szczególnie z wszystkim na ON :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 a tez masz takie przycinki ?? w kilku miejscach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 a tez masz takie przycinki ?? w kilku miejscachtak, a mam 2GB ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 ale jaja. ta gra używa silnika gry The Punisher (przynajmniej tak mi się wydaje). to się kompletnie NIE NADAJE na tego typu grę. silnik jest tak skopany, że np. mi sie nie tnie tylko wtedy jak nic się nie dzieje (jak chodzę lub jeżdżę sam). jak jest jakas akcja, że np. ktos strzela, to jest masakra, muli co parę sekund, zatrzymuje się. :lol: ogólnie fajny daje klimat, ale takie jakieś nie wiem. idziesz i strzelasz, koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewa0 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Witam Mam już tą gierkę, ale dopiero zaczłem grę. Gra się nawet fajnie,ale gierka jak narazie wydaje się zbyt mało rozbudowana i typowa zręcznościówka. Mam pytanie, bo ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m opcje i chcę dać wszystko na maksa, ale nie mogę dać pełnego antialiasingu i szczegółowych cieni. Wie ktoś może dlaczego tak jest??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 arcadowy syf? a co chciales symulacje prawdziwego kowboja?;) lol... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 gram w nią od wczoraj i moge powiedziec jedno. mnie i kumpla wciągneła niesamowicie.fabuła jest genialna [buehehe, przesadzam, ale do takich klimatow cholernie pasuje] , czuje sie jakbym ogladał western.grafika nie jest za swietna, jednak po ustawieniu wszystkiego na max, nie jest już tak najgorzej....gra nadrabia ten brak grywalnością i świetnym podkładem dzwiekowym..... narazie zlałem główną fabułe i bawie sie w poszukiwacza złota, cowboya i szeryfa [;[;[; a , i jeszcze jedno [; to jest jedna z niewielu gier , gdzie ogladam wszystkie cutscenki.....zazwyczaj wieją nudą, ale tutaj są genialnym uzupełnieniem całej gry....:> polecam ją każdemu który choc raz pomyślał jakby to było urodzic sie w siodle. howgh [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ironicus Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 a ja mam takie pytanie czy ma ktos taki problem: z wychodzeniem gry do windy po filmiku jak colton jest w wiezieniu ??Mam ten sam problem pomimo iz gierka mi sie podoba nie moge w nia grac z niewiadomych przyczyn nie moge znalezc na to zadnej laty. Slyszalem ze jakis koles odpala gre kilka razy i za ktoryms tam (chyba 4) razem gra zadzialala normalnie gral dalej po filmiku. Ponoc wiecej nie mial takich problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 A jest tam Chuck Norris ? :lol: Hmm a tak na serio toda sie tam kraść konie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 OMG ;s;s Jak sobie kon stoi to wchodzisz poprostu na niego, na kazdego sie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Podtytuł tematu powinien przmieć: Szykuje się (S)hit ! A tak na poważnie, to GUN jest nędzny jak dla mnie. Grywalność i przyjemność żadna. Engine jest wspaniały, wprost przepiękny. Wymagania minimalne dość małe, a ścina na naprawdę porządnym sprzęcie (śmiech na sali). Woda wygląda paskudnie, jak z 1999 r. W ogóle grafa jest paskudna, tekstury, efekty. Eeee jak dla mnie 1+/10. Pograłem trochu, może ze półtorej h i zrezygnowałem. Dziękuję za taki shit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Hehe popieram Spylona, na 1 gb ramu doczytywalo wyraznie jak sie z miasta wyjezdzalo itp, czemu tak doczytwalo? Grafa brzydka, wiec co tam bylo w ogole do doczytania ;s;ss;s; Oczy mnie po godzinie bolaly, taka jakas chropowata. Muzyka w ogole nie pasuje do tego co sie na ekranie dzieje, przy tej akcji co z wiezienia sie wybywalo, muza brzmiala jakby to koniec gry byl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 najgorsze jest to, ze na ps2 ( mam i gram ) GUN jest całkiem spoko <_< co do pc to na moim configu gra się... to ja wracam do konsoli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_wad Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Hehe Spylon pewnie nie zajrzałeś nawet do opcji graficznych. Po ustawieniu wszystkiego na maxa gra wale nie wygląda tragicznie. Ścina i doczytuje na 1 GB ramu?? Cóż, ja mam 512 ddr, radeona 9550 i Bartona 2500, detale ustawione prawie na max i gra chodzi bardzo płynnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Hehe Spylon pewnie nie zajrzałeś nawet do opcji graficznych. Po ustawieniu wszystkiego na maxa gra wale nie wygląda tragicznie. Ścina i doczytuje na 1 GB ramu?? Cóż, ja mam 512 ddr, radeona 9550 i Bartona 2500, detale ustawione prawie na max i gra chodzi bardzo płynnie. Ta jasne, bo ja nie wiem gdzie są opcje graficzne, wsio wygląda jak z 1999r. Ścina i doczytuje, ta gra to jedna wielka śmierdząca ku_pa i nic tego nie zmieni ! Yhym jeszcze odblokowałeś te 4 potoki, co płyną ci za domem. Żałosny jesteś. Takie bzdury to sobie możesz pisać :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_wad Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Hej człowieku wyluzuj trochę. Gra co prawda świetna nie jest, ale w tym okresie- gdzie dobrych tytułów jak na lekarstwo- zawsze pograć można. Jeśli masz inne zdanie, mógłbyś przynajmniej wyrażać to w bardziej kulturalny sposób. Grafika może i jest ważna, ale nigdy nie decyduje o grywalności. No i żałosny to jestem nie ja ale Ty, co doskonale widać po Twoim sposobie odpisywania na posty. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 No rzeczywiscie Spylon troche przesadzil -_-. Ja do grafiki mam tylko to, ze oczy mnie bola od niej ;q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Grafika może i jest ważna, ale nigdy nie decyduje o grywalności.no sorry, ale jezeli wyskoczy mi dwoch idiancow i fpsy spadaja mi w tym momencie do ~10 to chyba jednak grafa przesadza los tej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_wad Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 W takim przypadku muszę się z Tobą Jin* zgodzić. Chodziło mi jednak o samą grafikę, nie brałem pod uwagę płynności gry i optymalizacji kodu. Moim zdaniem nie jest ona w "Gun" aż taka tragiczna, jakby to z większości poprzednich postów wynikało. To prawda- gra nie powala, ale na bezrybiu i rak ryba. Tym bardziej jak ktoś lubi "dzikie klimaty" :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Dobra Janek_wad, wybacz :). Poniosło mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Po 1 ludzie o cyzm nikt nie wie pewnie,to opcje graficzne ustawiaja sie dopiero po restarcie komputera [nie gry](od zmiany detali poraz 1).Po 2 - gra ma niesamowita grywalnosc,wreszcie moglem w to pograc i naprawde jest sie czym cieszyc. Po 3 - czy Wy wreszcie sie uspokoicie z ta grafika ?? Dla mnie to juz jest meczace,grafika grafika,ble.Wiecie co to jest gra ? Gra to cos, gdzie sie wczuwasz w bohatera.Ja to podchodze tak: jesli gra ma swietna grywalnosc to moge sobie chodzic kolesiem bez nosa,sobie wyobrazam,ze w przyszlosci mial wypadek,a jak np wsiadam do pojazdu ktory wyglada jak kartonowe pudelko,to wyobrazam sobie,ze auto ma 30 lat,ale potrafie sie wczuc w klimat,Wam tez to radze - to po 3.Lubie gry z super grafa,ale dla mnie slaba grafa nie wykresla dobrej gry.Ladna misa jesc nie daje,zapamietajcie to beny jedne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...