Gość wwojtek26 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Szukam i albo linki nie działają, albo...wogóle nie mogę znaleźć. Czy Ktoś będzie tak miły i wrzuci link do jakichś sensownych bios do winfast a400? Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hribsatan Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 prosze http://www.mvktech.net/index.php?option=co...er&filecatid=71 ti powinno byc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwojtek26 Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Znalazłem bios ver: 5.40.02.32.00 Niestety po wgraniu nowego biosu zauważyłem skok temperatury i to o parę stopni. Czym różni sie stary bios od nowego? Mój stary bios: 5.40.02.12.00 Może zostały poprawione czójniki temperatury? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...