jedynakm Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Zastanawiam się nad kupnem monitora LCD. Który z tych jest najlepszy? Samsung 730BF Samsung 173P Plus iiyama E435S-S iiyama E431S-B3S LG L1740P Może jest jeszcze jakiś inny panel godny uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemian Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Hmm, ja niedługo kupuję kompa + Samsung 173P+, czytałem o nim bardzo dużo pozytywnych opinii (wręcz nie spotkałem ani jednej złej:) ) więc na twoim miejscu (na moim też:) ) brałbym właśnie tego Samsunga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Erinaceus Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Niedługo właśnie kupuje 19' od Philips'a i się trochę interesowałem, więc jak chcesz coś ładnego i dobrego jakościowo(gwarancja 0 bad piksel) to Philips'y z serii X są bardzo ładne, mają desing bdb. Te z seri P, S, B też są OK, prosty wygląd, niskie ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedynakm Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Myślałem też o Philpsie, ale chyba kupię Samsunga 173P Plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Samsung 173P+ (nie licząc Eizo, ale to jest I klasa - tzn. ceny dochodzą do 4'5k złotych) jest niekwestionowanym liderem 17-stek. I cena jest (w porównaniu z konkurencją) NISKA. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Ja mam 17tke Samsung Syncmaster 710N i go szczerze polecam. http://w2.sirius.pl/towar_karta.php?TowarId=11246 Co wazne TANI !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Ja mam 173P+ i wymiata 1499 dalem i wysylka free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) http://www.mva.pl/?id_kategorii=2&top=71&kategoria=234 bierz to i nie marudż. Choc po 1 dniowym obcowaniu ze 193Pplus powiem jedno -WARTO.Konfiguracja moze z deka drażnic ale seria Pplus jest świetna. Edytowane 28 Września 2005 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...