Remee Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Pomocy :mur: Nie mam już siły, nie da się grać bo zawiesza jak chce i w którym miejscu chce, nic sie nie przegrzewa ani nie brakuje napięcia z zasilacza. W Event Logs jest taki wyjatek Nie mam pojęcia jak to rozwiązać. Może ktoś ma pojęcie ? Z góry dzięki. Kto to rozwikła i mi pomoże ma wielkiego browara or wielką butel wódy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Przecież wyraźnie tam napisali z czym jest problem, więc o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remee Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Przecież wyraźnie tam napisali z czym jest problem, więc o co chodzi? 1663384[/snapback] Chodzi o to, że jestem za głupi i proszę o drobne faq po Polsku na ten temat :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...