File Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Otoz upload w internetdslu spadl, to sobie zazyczylem 512UP. No i wszystko fajno, wlaczyli mi upload. Pierwsze co na mysl mi przyszlo to www.numion.com. Ku mojemu zdziwieniu : http://img.photobucket.com/albums/v239/Fil..._numion_com.jpg jest 512. Mysle sobie no fajnie. Tyle, ze problem polega na tym, ze jest to jedyny test ktory wykazuje 512. (Jak mialem niby 256, to pokazywal 256). P2P, 32kB/s czyli 256kbit/s, inne testy na stronach 256kbit/s, raz mialem test ktory pokazal 390kbit/s. O co tu chodzi? Czy ktos wie i moze w 2 zdaniach wytlumaczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 A przy wrzucaniu pliku na dobry server FTP jak to wyglada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 to daj jakis public FTP z mozliwosci wgrania czegos na niego. Bede wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Bo te testy są nic nie warte. Odpal FTP'a i sprawdz aktywność karty sieciowej -> Bajty odebrane/wysłane interwał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmic Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 wyslij maila i zobacz w menadzeze zadan windowsa transfer!mozesz sprobowac programow takich jak np DU Meter! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 wejdź na modem przez www i sprawdź czy ci nie zmienili uploadu na 256, ja tak miałem kiedyś że mi download z 2048 zmienili na 1024... myslałem że mnie trafi :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Zaraz bo sie pogubie, na modem, czy na router? Jesli na router to tam nigdzie nie pokazuje mi opcji predkosci polaczen, a na modem za cholere nie moge wejsc (probuje zewnetrznym IP). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 no na modem (speedstream 5100 u mnie;)) z IP zewnętrznym jaki ustawiasz jako gateway dla twojego routera/servera... ;))) jarzysz? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 problem w tym, ze za cholere nie moge wejsc. Znam moje zewnetrze IP mojego gateway'a, ale ni cholery nie moge sie tam wbic. Po prostu : nie moge wyswietlic strony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...