Gość Kyniek Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 szukałem na forum ale nie ma :/ czy ktoś z posiadaczy 7800 mógłby zmierzyć? na vr-zone w bazie danych też nie ma :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIOR Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Podobno taki sam jak w GF6800, http://www.xtremesystems.org/forums/archiv...hp/t-67312.html z tego co porównywałem 6800 i 7800 w sklepie rozstawy wyglądają na identyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 dzięki - teraz szukam po necie fotek kart 7800 i 6800 by sobie porównać... Tak szczerze mówiąc to parę fotke już poznajdywałem.... heh... tak naprawdę nie ma wielkich rżnic w rozmieszczeniu i pamieci i otworów montazowych.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Rozumiem że zabierasz się za zrobienie bloku pod 7800? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Tak - zabieram się za zrobienie bloku który zmiażdży konkurencje - wygodny jak diabli, uniwersalny jak diabli i wydajny jak diabli oraz dzięki usprawnieniom w produkcji cena nie będzie wygórowana. wracając do tematu - to GF6800 i 7800 są strasznie podobne... nawet spotkałem się parę razy ze stwierdzeniem że nowa nazwa jest nie w pełni uzasadniona bo 7800 to tak naprawdę 6800 z paroma modyfikacjami.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...