inc0gnit0 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) . Edytowane 15 Lipca 2013 przez inc0gnit0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Ja zamknalem z bardzo prostej przyczyny :arrow: Niewiele postow mialo jakiekolwiek sensowne przeslanie. Przypuszczalnie do tej godziny mialbys juz 3 strony postow w stylu OMFG!!! i niewiele ponadto. A teraz zapunkujesz za postfuckerstow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Co to postfuckers? I rowniez proponuje przejrzec zdjecia, chociaz Ty po mnie nie jechales ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 I znalazlem ciekawy link przy okazji :arrow: to Wsadziles karte agp x1/x2 do agp x4/x8. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Faktycznie do starej plyty pasuje :) Co nie zmienia faktu ze inaczej tego podpiac sie nie dalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) zwracam honor;) poprostu jak to zobaczyłem to się śmiałem ale teraz już spox;) Pozdro 4all Edytowane 22 Września 2005 przez mendezX700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) Zawsze musi być jakis wyjątek od reguły :lol: Niezłe to... Teraz czekam, aż uda ci się wsadzić ddram'y do slotu sdram - wszystko przed tobą chłopie :lol2: Edytowane 22 Września 2005 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Zawsze musi być jakis wyjątek od reguły :lol: Niezłe to... Teraz czekam, aż uda ci się wsadzić ddram'y do slotu sdram - wszystko przed tobą chłopie :lol2: Daj sobie na wstrzymanie :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Daj sobie na wstrzymanie :blink: 1665344[/snapback] To był joke przecież... Już nie można pożartować nawet ostatnio... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenetiX Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 niekumam tego postu to ma niby dzialac ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Czy dziala nie wiem, nie uruchamialem, ale raczej nie. A ten post (jesli mowisz o tym z poczatku tematu) mial pokazac wszystkim, ktorzy mieli wielki polew ze inaczej tej karty wpiac sie nie dalo, a nikt wczesniej nie powiedzial ze jest ona na agp x1 x2. Niestety panowie DaRoN , alberto56 , greg505 , Przemo , Nargil , XwA , bryken nie mieli na tyle odwagi zeby napisac cokolwiek w tym temacie albo podjac wyzwanie i wpiac ja inaczej. Widac ze umieja tylko wysmiewac innych, albo (co pewne) nie siedza juz na tweaku bo przeciez ze smiechu pospadali z krzesel i leza tam do teraz nie mogac sie pozbierac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 po zobaczeniu twoich zdjec nadal nie moge dojsc do siebie, nawet psycholog mi nie pomogl. zapewniam cie ze tak karta by nie dzialala. kto o zdrowych zmyslach wklada karte odwrotnie(śledziem do srodka)... producenci specjalnie w slotach umiescili "wypsutki" zeby nikt nie mogl wlozyc nieodpowiedniej kary, to ma chronic przed spaleniem karty, ale jak widac niektorzy sobie z tym poradzili.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Niestety panowie DaRoN , alberto56 , greg505 , Przemo , Nargil , XwA , bryken nie mieli na tyle odwagi zeby napisac cokolwiek w tym temacie albo podjac wyzwanie i wpiac ja inaczej.No bo tego sie nie da zrobic :) Ciekawe czy widzac powiedzmy Don Kichote'a walczacego za pomoca kopii z wiatrakami wzialbys jakiegos baseballa i udowodnil mu ze to da sie rozpier*** :) Idz do jakiegos komisu z czesciami komputerowymi. Karte na pci dostaniesz za 10 zl, geforce 2 mx za 30 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) l Edytowane 15 Lipca 2013 przez inc0gnit0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 wpadli na pomysl ze to moze byc karta na pci. Nie bylo widac dokladnie wciec na karcie na fotce w 1 temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...