siwy_bos Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Niewiem czy dobrze daje temat ale wydało mi się to odpowiednie miejsce. Otóż parenaście dni temu zainstalowałem na komputerze program Alkohol 120% no i "stworzyłem" witualny napęd. No i wszystko było by super gdyby nie to że coś mnie podkusiło do usunięcia folderu coś tam proflie z Folderu systemowego Windows (sami wiecie ile tam śmieci się zbiera). No i usunięcie tego folderu spowodowało brak jakich kolwiek możliwości na odpalnie tego programu. Potym incydencie zdecydowałem się na usunięcie poprzez dodaj/usuń co też się nie udało. Więc zrobiłem to ręcznie (wszytkie pliki jakie znalałem usunołem oraz usunołem bardzo dużą ilość wpisów w rejetrze. Niby wszytko ok. Otóż został mi wirtalny napęd z którego niezabardzo moge korzystać. Dodam ze niemoge ponownie zainstalować Alkohola bo mi wyskauje błąd 1606. Czy wie ktoś jak pozbyć się takiego wirtalnego Napędu?? A i jeszcze coś jak wyłaczam go przez Ustatwienia Systemu itd to po restarcie pojawia się on spowrotem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merovingian Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 znajdź wpisy w rejestrze tego programu i usuń je Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Po co te zabawy w rejestrze? Usun naped w mendzerze urzadzen i po klopocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 A i jeszcze coś jak wyłaczam go przez Ustatwienia Systemu itd to po restarcie pojawia się on spowrotem. 1663628[/snapback] Po co te zabawy w rejestrze? Usun naped w mendzerze urzadzen i po klopocie. 1664144[/snapback] No niezla porada :mur: . Mialem niemal identyczny problem, i rozwiazalem go tak: Podczas instalacji alcohola daj expert mode i bedziesz musial wybrac BUS i Port chyba (nie pamietam juz). Przepisz co pisze w tych polach, i daj wyszukaj. Powinno znalezc plik .dll (windows/system32 z czego pamietam) pod ta sama nazwa co pisalo w BUS (chyba). Usun go potem usun naped w menagerze i zrestartuj. Naped juz sie wiecej nie pojawi. Po tej procedurze, mozesz pousuwac tez nieaktualne wpisy w rejestrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...