lis222 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Czesc. Potrzebuje waszej pomocy przy wyborze laptopa. Wstepnie wybralem 3 http://www.notebooki.pl/notebook/pokaz/798/ - toschiba http://www.notebooki.pl/notebook/pokaz/144/ - acer http://www.notebooki.pl/notebook/pokaz/680/ - asus Blagam. doradzcie cos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus85 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Hmm Z tej listy na dzień dobry wyrzuciłbym ACERA (dużo zlych rzeczy wyczytałem o tych laptopach - problemy z gwarancją, nienajlepsza ergonomia itd) Z tych 2 pozostałych ja bym brał ASUSA. Niektórzy mogą powiedziec że Toshiba to Toshiba, a ja powiem że ASUS to przecież ASUS :) Miałem stycznośc z tymi maszynkami i muszę powiedzieć że są świetnie wykonane. (Sam na dniach kupuję Asusa ale w innej kategorii cenowej). ASUS ma także przewagę jeżeli chodzi o okres gwarancji 24 m-ce gwarancji door-to door vs 12 m-cy u Toschiby. Do każedgo ASUSA dostajesz gratis torbę i mysz. Niby drobiazg ale zawsze to pare stówek do przodu :) Proponuję rozważyć jeszcze len model (mowa oczywiście o laptopach w granicach ceny 3000zł ) http://notebook.strefa.pl/main/asus_a6l_series_a6l-b003.php Pozdrawiam i życzę udanych zakupów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lis222 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Dzieki za rade, z acera faktycznie rezygnuje chociaz parametry najciekawsze. Laptop w llinku fajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) Jesli potrzebujesz cos do zastapienia desktopa, to ten Acera chyba najlepszy, grafika z ktora mozna juz "cos" zrobic a słaba bateria i nagrzewanie sie nie bedzie mialo takiego znaczenia. Jesli jednak cos bardziej mobilnego to Asus lub Toshiba, przy czym chyba bardziej Asus (2 lata gwary i dodatki :)) edit ten Asus z linka to tez bardziej taki desktop replacement, wiekszy ekran to wieksze wymiary i waga i krotszy czas na bateriach I dlaczego naped DVD jest z lewej strony ? laptop dla lewrecznych ? Edytowane 23 Września 2005 przez TeQuila SunRise Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKURAT Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Jesli potrzebujesz cos do zastapienia desktopa, to ten Acera chyba najlepszy, grafika z ktora mozna juz "cos" zrobic a słaba bateria i nagrzewanie sie nie bedzie mialo takiego znaczenia. Jesli jednak cos bardziej mobilnego to Asus lub Toshiba, przy czym chyba bardziej Asus (2 lata gwary i dodatki :)) edit ten Asus z linka to tez bardziej taki desktop replacement, wiekszy ekran to wieksze wymiary i waga i krotszy czas na bateriach I dlaczego naped DVD jest z lewej strony ? laptop dla lewrecznych ? 1664226[/snapback] hehe u mnie tez DVD z lewej (w tym samym miejscu po prawej mam wylot z wentylatorow :) + czytnik kart + 2 usb z lewej od tylu 2 usb :D z prawej mam jeszcze czytnik kart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Nie jest to troche wkurzajace ? czasami płytki nie chca tak łątwo sie "nadziac" i trzeba uzyc troche zrecznosci, wydaje mi sie ze lewa reka czasami moglbym miec problem (ale inwalida ze mnie, hehe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKURAT Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Nie jest to troche wkurzajace ? czasami płytki nie chca tak łątwo sie "nadziac" i trzeba uzyc troche zrecznosci, wydaje mi sie ze lewa reka czasami moglbym miec problem (ale inwalida ze mnie, hehe) 1664307[/snapback] hmmm ja niezauwazylem zeby mi to przeszkadzalo :D mzoe dlatego ze sie przyzwyczailem :D choc pudlo ze stacjonarnego tez mam z lewej strony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...