_mm$[mm]_ Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Witamwsyzstkich mam problemza nic niechce mi sie uruchomic alcohol 120 w windows 2003 serw wciskam exe i poprostu nic sie nie dzieje co sie stalo ps nawet przeinstalowalem system jescze raz nic to nie dalo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 u mnie działają przeróżne wersje ... 2003 standart .... Ale nie chce odpalić po instalce czy przy instalce? I sprawdź w logach panie 'administratorze' .... :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 a robiles to? http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=56399 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mm$[mm]_ Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 ehh jzu dawano rozwiazalem problem tza bylo dac dostep alcoholowi do pamieci tej co sp2 blokuje;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 eeee SP2 i Win2003? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...