korzec Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) Jestem prawie zdecydowany na kupno a6va , ale mam pewne obawy co do tego czy 32 bitowa maszynka może się w krótce stać przestarzała , a ceny po nowym roku tez powinny spać. Ci ktorzy mimi to kupują 32 bity teraz a jest was dużo: czy moje obawy sa przesadzone? 64bitowy Vista wyjdzie juz w przyszlym roku... hmmm czy w wiejsce pentium M bedzie sie dalo wlozyc jakis zastepczy procek 64 bitowy? hmmm taka ta przyszlosc niepewna :) Edytowane 23 Września 2005 przez korzec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) Jakbyś wiedział co będzie jutro to byś umarł z nudów ... odpowiem pytaniem na pytanie - czy Intel KIEDYKOLWIEK wspierał zmiany procków bez zmiany płyty ? :D 32 bity jeszcze jakiś czas będą wspierane - więc nie ma się co specjalnie przejmować. Ja kupiłem laptop 64 bitowy - ale z prostej przyczyny że był po prostu szybszy (i tańszy). Całą 'przyszłościowością' to się można wypchać - szczególnie w przypadku sprzętu przenośnego. Edytowane 23 Września 2005 przez LOBO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 i tak za 2-3 lata zmienisz lapka.. a znaimm sie caly swiat przesiadzeie na 64 to minie ponad 5 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Zgadzam się zprzedmówcami.Sam miałem taki dylemat przy zakupie laptopa.Ale jak ktoś nie korzysta tylko z Linuxa to na razie jeszcze ja bym się wstrzymał.Niby jest Winda 64-bitowa ale są kłopoty ze sterami,a poza tym w przenośnych kompach jeszcze długo będą 32-bity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejko Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Jak narazie to tylko winda wspiera 64 bitowe zabawki ;). A tak jak mówicie przesiąście się na coś nei do końca spasowanego ze sobą wg mnie nie ma sensu. Ja tam wole sprawdzony sprzęt jak narazie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Que Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Jak narazie to tylko winda wspiera 64 bitowe zabawki ;) I kilka dystrybucji :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nova Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 W sumie jeśli mamy dylemat a nie spieszy nam sie zbytnio z nowym sprzętem do w styczniu ma wejść nowa platforma Intela z dwurdzeniowymi procesorami. Ciekawe ile to będzie kosztowało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 W sumie jeśli mamy dylemat a nie spieszy nam sie zbytnio z nowym sprzętem do w styczniu ma wejść nowa platforma Intela z dwurdzeniowymi procesorami. Ciekawe ile to będzie kosztowało... 1671815[/snapback] Ale 64 bity nadal będą tylko u AMD. W przypadku Intela trzeba będzie czekać na następcę Yonaha- Meroma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...