inc0gnit0 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 WItam Macie jakies doswiadczenia z tego typu bramkami? Mam do wykorzystania troche pieniedzy na karcie po czym chcialem zmienic operatora, wiec kasa juz tam nie potrzebna. Pomyslalem zeby skorzystac z jakiejs komercyjnej bramki, w ktorej zaloze konto na nowy numer zasile ja z tego starego i przynajmniej smsy o zmianie numeru wysle za darmo. Zalezy mi przede wszystkim zeby smsy mialy jako nadawce moj numer telefonu a nie jakies 9xxx. Wapster juz odpada. Moze cos innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Miastoplusa jesli masz plusa ;) Bramka na wp.pl i innych portalach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) "każdy taki SMS będzie posiadał odpowiednie oznaczenie. W stopce znajdzie się adres "/bramka.wp.pl"." to na wp.pl i nigdzie nie jest podane kto jest nadawca wiadomosci czy portal czy moj numer. Sprawdzales ta bramke i mozesz potwierdzic ze wyswietli sie numer telefonu a nie 9xxx czy jakis inny nieznany numer? Miasto plusa odpada bo nie mam plusa;) Omnix rowniez bo tam mozna tylko doladowac telefonem z ery/heyah a ten z ktorego chce zrezygnowac jest w idei. Edit: na onecie bramki nie znalazlem. Edytowane 23 Września 2005 przez mamcar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 NIestety nie sprawdzalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Na interii tez nie ma. A wiekszosc bramek ktore odwiedzam albo opiera sie o wapstera wlasnie albo o smsc do ktorego wlasnie wyslalem maila z pytaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 sprobuj bramkasms.plmoze tam jest taka opcja zeby wyswieltlal sie numer... nie jestem pewien, ale...warto obadac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 http://bramkasms.pl/ obsugiwana jest przez wapstera wiec rowniez odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...