Przemeq Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Witam , zakupilem nowego AXP1700 i teraz zauwazylem na www.amd.pl ze sa 2 różne modele i chciałbym wiedzieć co jest grane, czym się różnią i jak sprawdzić który mam ja? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 juz sie w miare dowiedzialem:-) ja mam 18 mikronowego Thoroughbred szkoda :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 chyba mi sie cos popiep**** mam starego Palomino Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Nie powiem, ciekawa rozmowa :) :P A tak serio, to : - czemu tak mało masz podkręconego swego Athlonka?? - ile masz 3DMarsófffff?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 w cennikach wrocławskich frim juz niektórzy oddzielają palomino od Thourghbredów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadafakaR Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Pragne przypomnieć że wymiar technologiczny jeszcze nie daje 100% pewności e procek się bedzie dobrze kręcił....Jak już ktoś wspominał na forum procki 13 mikrona czesto są brane z brzegu wafla i podkręcają sie nawet gorzej od swoich 18 mikronowcyh braci... Więc nie ma co biadolić tylko sie za podkręcanie brać.... Pozrdufka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Pragne przypomnieć że wymiar technologiczny jeszcze nie daje 100% pewności e procek się bedzie dobrze kręcił....Jak już ktoś wspominał na forum procki 13 mikrona czesto są brane z brzegu wafla i podkręcają sie nawet gorzej od swoich 18 mikronowcyh braci... Więc nie ma co biadolić tylko sie za podkręcanie brać.... Pozrdufka :D I to jest dobre hasło TRzeba podkręcać i już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...