Joker_king Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Jak sie skutecznie i szybko rozciągnąć??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) Kladziesz sie na ziemi wyciagasz rece daleko w przod a nogi prostujesz. Mozna tez szybko wstac sprzed kompa i wyciagnac rece do goory :) Nalezy uwazac by nie rozwalic lampy(ja juz 3 razy rozwalilem w tym raz jak noge rozciagalem ;) Edytowane 23 Września 2005 przez killua Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) Ale chcesz się rozciągać czy rozciągnąć np rano jak wstajesz ? jeśli zorciągać to mam niezły opis który się sprawdza wiem bo sam już jakiś czas z niego korzystam jak chcesza daj znać a prześle Ci na e-maila. Edytowane 23 Września 2005 przez Soften Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Trenuje Taekwon-do i czuje że muszę sie troche rozciągnąć bo ciut za nisko kope. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 rofl :D pewnie jakies wymachy nogami + streching ? a brzuszek sie fajnie pajakiem rozciąga ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Nie tylko walka nogami ale i rękoma wszechstronna i skuteczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iczka Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 http://www.kyokushin.olsztyn.pl/inne1/arty...ozciaganie.html Z partnerem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Najlepiej stanac w rozkroku i neich Ci ktos skoczy na karczycho. Tylko najpierw sie wyproznij bo sie zesrasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 ja zakladam noge na oparcie krzesla(na wysokosci pasa) i staram sie dotknac czolem stopy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 http://www.kulturystyka.pl/atlas/stretching.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...