Skocz do zawartości
forest kila zbila

Prawybory 2005 @ Tweak.pl ;-]

na kogo zaglosujesz w niedziele ?  

351 użytkowników zagłosowało

1. 1. na kogo zaglosujesz w niedziele ?

• Liga Polskich Rodzin (LPR)
      6
    • Parta Demokratyczna (PD)
      12
    • Prawo i Sprawiedliwosc (PiS)
      61
    • Platforma JKM (P-JKM)
      29
    • Platforma Obywatelska (PO)
      152
    • Polska Partia Narodowa (PPN)
      3
    • Polska Partia Pracy (PPP)
      1
    • Polskie Stronnictwo Ludowe (PSL)
      3
    • Ruch Patriotyczny (RP)
      0
    • Socjaldemokracja Polska (SdPl)
      10
    • SLD
      15
    • Samoobrona
      7
    • nie bede glosowal/glosowala
      52

Rekomendowane odpowiedzi

To jeszcze nei dą oficjalne, ważne, że prawdopodobnie nie będzie liniowego

Tylko gdzie PJKM ? Wg. tych wyników nie dostali nawet 1% :blink:

Edytowane przez mkl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze tak wysoko LSD... wystarczy postawic nowe mordy przed kamera i narod zapomni... ech.... rzygac sie chce ;/ No nic, trzeba wierzyc, ze kaczory wszystkie te populistyczne brednie glosily tylko dla zdobycia elektoratu i nie zamierzaja wprowadzac ich w zycie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ważne, że prawdopodobnie nie będzie liniowego

1668300[/snapback]

gratz dla ciebie w koncu po co zmniejszac bezrobocie i pomagac inwestorom, niech nieudacznicy i lenie siedzacy cale zycie na zasilku nadal ciagna na dno tych co maja troche oleju w glowie :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tukamon - bardzo ladnie powiedziane. Dodam jeszcze od siebie, ze cichaczem sie pocieszam, ze Tusk najprawdopodobniej wygra i wszystkie te idiotyczne pomysly PiSu bedzie dusil w zarodku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja patrze okiem czlowieka, ktory chce cos zrobic ze swoim zyciem i probuje rozkrecic biznes. I jak mi na dzien dobry wyjezdzaja z 700zl na ZUS (tak wiem, ze studenci maja taniej, mowie ogolnie) ktory i tak upadnie i tylko marnotrawi te pieniadze, to mi sie noz w kieszeni otwiera. Patrze okiem czlowieka, ktorego kumpel, dzieki wspanialej, darmowej i swietnie zarzadzanej sluzbie zdrowie malo nie stracil nogi. I patrze okiem czlowieka, ktorego w[ciach!]ia pracowanie na nierobow. (jestem lekko podirytowany, przejdzie mi :wink:)

I patrze oczami czlowieka, ktoremu od rana ledwo chodzi net 8)

edit: Ciesze sie, ze przynajmniej nasze dziewczyny pokazaly klase i wygraly mistrzostwo europy :mrgreen: - tyle dobrych wiadomosci dzisiaj.

Edytowane przez ajgon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet Mikke powiedział że musi być ZUS ;]. I teraz powiedz mi skąd weźmiesz pieniądze na ZUS :>? muszą być podatki bo państwo nie ma kasy. Poczekajmy to co zrobi PIS i PO czy uda im się postawić Polskę na nogi :D. I czy za rok lub 4 nadal będziemy mieć takie same zdanie;].!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Domik, gdzie Mikke mowil, ze musi byc Zus ? Chyba tylko w kontekscie, ze musi byc, zeby jak najszybciej upasc. Mikke jest ZA likwidacja ZUSu. Niech kazdy pracownik dba we wlasnym interesie o swoje ubezpieczenie. Panstwo powinno utrzymywac tylko i wylacznie sluzby mundurowe. Ja nie jestem za likwidacja podatkow (za fajnie by bylo :mrgreen:) tylko za tym, zeby po pierwsze byly rozsadnie rozgospadorowywane, po drugie szly na rozsadne cele (likwidacja zasilkow dla bezrobotnych to priorytet) i po trzecie, zeby byly jasne i klarowne. A nie, ze ja musze wypelniac PIT-20, PIT-30, PIT-666 i jeszcze 70 formularzy do ulg.

Zreszta do dyskusji o polityce jest inny watek, nie bede juz zasmiecal tego tematu, pozdrawiam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wy tak narzekacie na SLD, opozycja musi byc dla kaczoryzmu !!!!!

Mnie przeraza to ze LPR i Samoobrona tak wysoko stoi... i tu widac jaki narod jest tepy!!!!!

Zaraz wybory prezydenckie, szkoda ze Cimoszewicz zrezygnowal, jakby wygral je to niezly kombos by powstal ;)

A i tak zaglosuje na Borowskiego, bo Tusk i Kaczor nie nadaja sie na prezydenta...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem w szoku, SLD tak wysoko - jednak wymiana starego zwapniałego składu przyniosła rezultaty :D

Olejniczak za czasów ministrowania był dla mnie najlepszym ministrem wśród tej całej sldowskiej miernoty, no i niespodzianka, nowe twarze i 3 miejsce, czyli jednak ludzie nie postąpili do końca tak jak w przypadku AWS'u 4 lata temu...

Edytowane przez psychodeliczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moherowe berety ruszyly tlumnie do urn, niosac w rekach namaszczone przez o. Tadeusza radia i dzielnie strozowaly przy urnach, aby przypadkiem ktos nie zaglosowal na inna partie niz PiS tudziez LPR :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem w szoku, SLD tak wysoko - jednak wymiana starego zwapniałego składu przyniosła rezultaty :D

Olejniczak za czasów ministrowania był dla mnie najlepszym ministrem wśród tej całej sldowskiej miernoty, no i niespodzianka, nowe twarze i 3 miejsce, czyli jednak ludzie nie postąpili do końca tak jak w przypadku AWS'u 4 lata temu...

1668457[/snapback]

ten post pieknie opisuje nasz madry narod - wystarczy sucharki z karaluchami ladnie zapakowac i nazwac "pelnobialkowa odzywka" i od razu sprzedaz skoczy :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[; Moim zdaniem sld teraz zamieni się w partię Kwaśnieskiego (Olejniczak namaszczony przez niego :D ps Oleksy Miller i inni zostali od delegowani :D ).

1668463[/snapback]

No i Cimoszewicza. Kto wie czy nie wróci do polityki poraz ętny.

Ucieszyłbym się bo to równy gość. Kwaśniewski zresztą też [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja patrze okiem czlowieka, ktory chce cos zrobic ze swoim zyciem i probuje rozkrecic biznes. I jak mi na dzien dobry wyjezdzaja z 700zl na ZUS (tak wiem, ze studenci maja taniej, mowie ogolnie) ktory i tak upadnie i tylko marnotrawi te pieniadze, to mi sie noz w kieszeni otwiera. (...)

Od 26 sierpnia br. weszła ustawa o niższej stawce ZUS dla początkujących przedsiębiorców przez pierwsze dwa lata działalności gospodarczej ma ona wynosić ok. 250zł zamiast obecnych ponad 700zł. To umożliwi start i rozwój małym firmom.

Jeżeli chodzi o wybory parlamentarne...

Mam podzielone zdanie co do wstępnych wyników, szczególnie co do SLD (aż 11%! mało przez te 4 lata?!)...

Pierwszy premier może szybko wypaść z siodła, jeżeli nie zostanie opracowany plan gospodarczy z prawdziwego zdarzenia. Oby więcej altruizmu i działań niż pustych słów i haseł wyborczych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...