g.paula Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 No więc mam taki problem: przy każdym starcie systemu i załadowaniu wszystkiego wyskakuje mi skype i za każdym razem musze klikać ten głupi X żeby wyszło. Drażniące troszke... troszke bardzo. Zastanawiam się jak to skasować, żeby nie otwierał się automatycznie przy starcie kompa. Jakoś nie dam rade znaleźć to w opcjach skype. I tak se pomyślałam czy jest inny sposób. No nie wiem np przez "regedit" czy gdzie tam. Możecie pomóc?? Proszę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Jak masz Xp to wejdx w autostart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merovingian Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Start, Uruchom, msconfig, zakładka Uruchamianie i odznacz Skype Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) A w Skype tez chyba jest opcja ktora mozna odznaczyc, zeby sie nie uruchamial jesli dobrze pamietam. Kurde, no musi byc taka opcja :D Edytowane 23 Września 2005 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konnik_tl Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 jest taka opcja w ustawieniach połączeń.można odznaczyć uruchamiaj przy starcie windows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.paula Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Nie wiem moze mam zjechana wersje skype... a może po prostu ja jestem tłumokiem :oops: Nie moge w każdym bądź razie znaleźc :D ale załatwiłam to przez autostart i uruchamianie jak to wytłumaczył Merovingian i jest spoko :D wielkie dzięki jesteście kochani :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Tam też możesz sobie odznaczyć różne inne niepotrzebne rzeczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...