Hawk76 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Witam forumowiczów. DOstałem w rozliczeniu fona jak w temacie. Włożyłem do niego karte właczyłem i mamy zonka telefon traci co chwile sygnał i nikt nie moze sie do mnie dodzownic ale ja do kogoś tak i nie wiem co może byc problemem a kasy aktulanie nie mam na serwisy. PRoszę wszytkich o odpowiedź co może być tego przyczyną. P.S a i w telefoniku zacnijnaja sie strasznie guzik i tez co moze byc tego powodem. za wszelka pomoc z góry dziekuję. Hawk 76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merovingian Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 P.S a i w telefoniku zacnijnaja sie strasznie guzik i tez co moze byc tego powodem.jak zacinają? Po wciśnięciu nie ma reakcji na ekranie? Spróbuj zdjąc obudowę i zdjąć tą gumową lawiaturkę i sprawdzić czy same przyciski dobrze działają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 jak traci zasieg to prawdopodobnie nadpalona koncowka mocy sygnalu, trzeba wymienic, ale to prawdopodobnie bedzie sie powtarzac, mialem tak z 3510 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk76 Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Merovingian poprostu czasem jest reakcja czasem nie ma. taki bajer. :D nie robi ciągle tak samo po zdjeciu klawy. Inesian ile bedzie to kosztować bo aktulanie mam k500i także ten fon bedzie tylko jako zapasowy. a i cz da cos wzmacniacz sygnału bo taki mogę sobie załatwić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 ile bedzie to kosztowaćja za to placilem cos kolo 30 zlotych cz da cos wzmacniacz sygnału bo taki mogę sobie załatwićnic nie da, bo ta koncowka mocy jest od lapania zasiegu m. in., a jak ona nie dziala (nie znajduje zasiegu) to najlepsze wzmacniacze ci nie pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...