Tank_26 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Yo Mam problem. Gdy napełniam pojemnik z czarnym tuszem to mi się wylewa ...... Co zrobić????? Z kolorowym nie mam kłopotu. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walterman Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 mam podobna drukare (610c), kiedys lalo mi sie z trzech miejsc:) otwory na kartridzu zakleilem guma do zucia, a z elektroniki po pewnym czasie samo przestalo cieknac:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Albo przedziurawiłeś jakiś otrwór, który miał być zamknięty, labo nie przywróciłeś ciśnienia w pojemniku - poszukaj instrukcji napełniania - sporo jest na necie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...