wamak Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Podepnę się do tematu. Czy wzrost wydajności jest zauważalny tylko w testach, grach itp, czy także system sprawniej działa (instalowanie programów, uruchamianie windy, kontroler IDE)? Jeśli polepszenie widać tylko w fps czy testach to sobie daruję zmianę platformy i kupię 9800pro, a jeśli rzeczywiście system sprawniej działa to kupuję sempa754(lub 939)+ płytę z pcie+ minimum X700. Pytanie kieruję do posiadaczy sempronów, jak i athlonów 754/939, którzy wcześniej mieli coś teoretycznie niewiele słabszego socket A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 WDK , ja po przesiadce z sempa sA i abit nf7-s odczułem dość znaczny kop w windowsie , aplikacje chodzą szybciej , i co najważniejsze sie nie przycina :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 No to w takim razie tylko muszę sobie przekalkulować, czy brać 754, czy czekać na 3200+ 939. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosiak Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 A ja mam pytanie apropo pluytki pod 754 a mianowicie o ABITA NF8 bo na zagfranicznych forcach czytalem wiele pozytywnych opini o nim czy rezczywiscie do bry do OC?? 1671521[/snapback] Ja ma NF8 i nie narzekam :) Jedyne do czego mozna sie przyczepic to ze juz dlugo BIOSu do niej nie wydali a obecny jest "lewy"...mogliby jeszcze dodac troche opcji i plytka bylaby GIT :) Pozatym zapraszam do watku o NF8...troche tam opisalem swoich wrazen z uzytkowania tej plytki :) http://forum.purepc.pl/index.php?act=ST&f=70&t=95640 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...