robirem Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 przy ostaniej próbie odinstalowania komp mi zrestartował ale sterowników nie usunął. Przy kolejnych próbach podawał komunikat "urządzenie nie może zostać odinstalowane ponieważ jest potrzebne do rozruchy komputera" czy jakoś tak. Próbowałem poprzez 1. dodaj/usuń programy , 2 menadzer urządzeń i jescze jakiś soft w którym była zakładka dodaj/usuń programy. W pozostałych aspektach winda chodzi spoko, ostatnia reinstalka 3 miesiące temu. może ktoś mi pomoze za co z góry dziekuje config: a64 3000@2200, gf6800gt @400/1100, 2gb ram ( 4x512 kingston ) neotec 440, win xp prof pozdrawiam Robirem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merovingian Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 spróbuj przełączyć monitor na sterowniki domyślne i wtedy próbuj odinstalować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...