t0mster Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Witam, posiadam plyte ASRock P4VT8+klik i mam pytanie czy moge wlozyc do niej ten ram klik ? no chyba ze jest cos lepszego [ 2x512 ] do 450zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Ja jednak polecałbym coś od TwinMosa, ew. GeiL`a (to drugie nieco droższe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 możesz bez obaw włożyć, będzie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 a ja polecam (jak zwykle) A-DATA :P tanie, dobrze sie krecą, dozywotnia gwarancja. mzoesz je nabyc tutaj. sam kupiłęm w tym sklepie wiec mogę z czystym sumieniem polecić :D (sklep nieczynny ale zagadaj do szefa(ibiza) na gg) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 A nie lepiej Twinmosy na CL 2,5 (te sa 3,0, a im mniej tym lepiej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 a ja polecam (jak zwykle) A-DATA :P tanie, dobrze sie krecą, dozywotnia gwarancja. mzoesz je nabyc 1664608[/snapback] tu nie chodzi o gwarancje bo i tak bede kupowal w innym miejscu [ bedzie dozywotnia bez wzgeldu na rodzaj / marke pamieci ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 te adatki srednio smigaja na fsb 240-250 przy cl 2.5 :P u mnie chodzą na 215 cl 2. niestety mobo nie pozwala mi osiagac duzych fsb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...