toral12 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) Własnie jestem szczesliwym juz posiadaczem Razera Diamobacka, gram zawodowo w CS'a i w BF'a. Slyszalem o tym ze mozna podkrecic mysz. Wlasnie sie nad tym zastanawiam i w zwiazku z tym mam do Was kilka pytań: 1. Czy opłaca się podkręcać mysz ? 2.Czy podkrecenie grozi utrata gwarancji ? 3. Czy to jest bezpieczne ? 4. Jak to sie robi ? Ponieważ jestem newbie jesli chodzi o podkrecanie podzespolów komputera, wiec dlatego do Was kieruje te pytania bo mam nadzieje ze pomozecie mi :) Pozdrawiam P.S. Czy ktos wie kiedy ma wyjsc Logitech G5 Laser Mouse i czy to bedzie lepsze od Razerka ? Edytowane 23 Września 2005 przez toral12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merovingian Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 1. jeżeli aktualna czułość/precyzja nie wystarcza to spróbować zawsze można nie kupując nowego urządzenia 2. tak 3. niebezpieczne raczej nie, jedynie co, to może poprostu nie działać ale zawsze można wrócić do poprzednich ustawień, 4. przy pomocy zmodyfikowanych sterowników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 gram zawodowo w CS'a i w BF'a. 1664542[/snapback] chyba nalogowo :lol: :lol: heh sory za ot ale nie moglem sie powstrzymac :D next time szukaj - jest juz o tym pare tematow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 o ile wiem to nie podkreca sie myszy tylko port usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 o ile wiem to nie podkreca sie myszy tylko port usb 1665325[/snapback] dokładnie u mnie po podkręceniu przestał działac pad :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 no był taki progs który patchował jakies tam pliczki i port usb szybciej taktował ale uwaga bo mogą wlasnie przestac działac drukarki pady modemy pod usb itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 chyba nalogowo :lol: :lol: heh sory za ot ale nie moglem sie powstrzymac :D next time szukaj - jest juz o tym pare tematow 1664617[/snapback] czemu sie smiejesz, myslisz ze to nie jest mozliwe? B| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=121533&st=120 !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...