Sheva Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Witam, przejrzałem dosyć dokładnie forum na temat tego odwarzacza i znalazłem sporo krytycznych postów na jego temat, a martwi mnie to trochę bo właśnie zastanawiałem się nad ściagnięciem go z USA, koszt to ok 200$ ale jeśli polecicie jakaś ciekawą i wg Was lepszą alternatywę to może jeszcze nei popełnię błędu:) nie chodzi mi o hdd 20 gb wystarczy mi ok 5-6 bardziej interesują mnie możliwości współpracy zkomputerem, żeby nie było za dużych komplikacji, jesli chodzi o stronę audio to jestem zwykłym słuchaczem i pewnie nei zauważe różnic pomiędzy poszczególnymi słuchawkami więc tym się nei kieruję Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję, najchętniej od użytkowników takowych sprzętów pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) może lepszy był by ipod mini??? słyszałem ze creativowi niebardzo wyszly mp3 playerki Edytowane 24 Września 2005 przez bjabrzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (...)bardziej interesują mnie możliwości współpracy zkomputerem, żeby nie było za dużych komplikacji(...) 1664561[/snapback] I tu jest kicha, bo do Zenow dane mozna przegrywac tylko za pomoca dolaczonego oprogramowania :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheva Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 I tu jest kicha, bo do Zenow dane mozna przegrywac tylko za pomoca dolaczonego oprogramowania :mur: 1667074[/snapback] a w których playerach nie trzeba używać oprogramowania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 W Philipsie HDD120 - ale muzyke do sluchania trzeba juz wrzucac za pomoca software'u. Slimp3 Maestro - www.slimp3.pl - zachowuje sie jak pendrive pod wszystkimi wzgledami (dane i muzyka do sluchania). 850zl, 20 GiB. Nie wiem jak jest z ipodami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 w ipodach jest itunes <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...