Zarathul Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Niedawno dostałem bonus od administratora sieci do której należę w postaci "zewnętrznego ip" a dokładniej na porcie 61128 mogę stawiac normalnie serwer. Chciałbym postawić go do gry w call of duty, ale tam przy zakładaniu serwera automatycznie mam port 28960. Wie ktoś może jak postawić taki serwer mający inny port (w tym przypadku jak łatwo sie domyslić 61128:P)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Niedawno dostałem bonus od administratora sieci do której należę w postaci "zewnętrznego ip" a dokładniej na porcie 61128 mogę stawiac normalnie serwer. Chciałbym postawić go do gry w call of duty, ale tam przy zakładaniu serwera automatycznie mam port 28960. Wie ktoś może jak postawić taki serwer mający inny port (w tym przypadku jak łatwo sie domyslić 61128:P)? 1664803[/snapback] Wszystkie gry na engine quake, a do takich zalicza sie cod moga miec port nasluciach!acy ustawiony (podobnie jak inne cvary): -w konsoli -edytujac config.cfg -dopisujac polecenie do skrotu do gry -etc Komenda jak sie latwo domyslic to "net_port". Nawet gdyby tak dalo rady, choc nie wiem czemu, mozna temat obejsc podwojnym natem robiac port forwarding u siebie i przekierowac na 61128, admin z powrotem to przekieruje z 61128 na 61128 i tyle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarathul Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Wreszcie się ktoś zlitował i mi pomógl. Dzięki! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...