kibol Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 mam laptopa ACer travelmate 4000 z kartą graficzna intel ® 82852/82855 GM/GME Extreme Graphics 2 a pytanie brzmi jak to podlaczyc krok pod kroku do televizora. Gdzie mam skonfigurowac karte i jak ustaswic TV pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz_ch Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 mam laptopa ACer travelmate 4000 z kartą graficzna intel ® 82852/82855 GM/GME Extreme Graphics 2 a pytanie brzmi jak to podlaczyc krok pod kroku do televizora. Gdzie mam skonfigurowac karte i jak ustaswic TV pozdrawiam 1664973[/snapback] A masz w ogóle w laptopie wyjście TV, czyli s-video? jeśli masz, to kupujesz kabel s-video -> s-video o ile w telewizorze masz wejście s-video, większość ich nie ma. Lub kupujesz kabel s-video -> Euro scart (każdy współczesny telewizor ma wejście euro). Jak już to wszystko podłączysz, to we właściwościach ekranu w zakładce UStawienia powinieneś mieć 3 monitory, jeden LCD, drugi wyjście VGA laptopa, trzecie wyjście TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kibol Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 mam wejscie na TV kabelki tez mam a w ustawieniach karty nie ma nic na temat dodatkowego moniutoru czy TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz_ch Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 (edytowane) mam wejscie na TV kabelki tez mam a w ustawieniach karty nie ma nic na temat dodatkowego moniutoru czy TV 1666603[/snapback] Nie masz możliwości wboru ustawień dla zewnętrzne monitora i tv? Spróbuj zainstalować najnowsze sterowniki do 82852/82855 GM/GME, a może trzeba coś w biosie uaktywnić. Ja mam tylko dwa ekrany, LCD, i zewnętrzny VGA, nie mam trzeciego - wyjścia TV. W Menadżerze urządzeń pod pozycją karty graficzne powinieneś mieć trzy pozycje - sprawdź również to. Edytowane 24 Września 2005 przez grzegorz_ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...