dziadek lucek Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Posiadam kompa jak ponizej. Cały czas jaechałem na sterownikch OMEGI wyszły nowe Catalysty 5.9 i chciałem je wypróbować. O dziwo przy insta;acji wtedy gdy jest te tło z logiem ATI wyskoczył komunikat. W ramce z czerwonym krzyżykiem . NO DISPLAY CONTACT SERVICE Instalacja potem niby przeszła dalej ale nic sie nie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>ło ani Control panel ani nic co związane ze sterownikami. Usunełem je i bez problemu zainstalowałem najnowsze OMEGI. Czy ktoś wie o co w tym chodzi. Bo z karta jest wszystko w porządku w grach filmach czy Benchmarkach np:3dmarku. Więc o co chodzi z tym komunikatem ?? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 moze to dlatego ze nie usunoles starych sterow, badz po prostuich kawalek sie uchowal, po drugie teraz sa 2 wersje z control panelem i jakies drugie, mzoe jakis konflikt czy cos, ja bym sie nie przejmowal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldrake Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 ja osobiscie uzywam wersji z control panelem mam 5.9 używałem omeg ale były do :blink: [gluteus maximus] <_< sciagnij stery najnowsze bo watpie zeby karta ati miala konflikt z sterami ati :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...