Neo_x Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Gdzie mozna kupic taka kratownice jak na zdjeciu http://bsd.ae.wroc.pl/~purchawa/zdjecia_zibo/7.jpg :?: oczywiscie nie wliczajac koloru :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 A jak by sprobować w sklepie z artykułami metalowymi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 tylko gdzie ja znajde taki sklep w wawie :lol: i ile taka kratka by kosztowala :?: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 A może poszukać w sklepach tuningowych ( takich dla samochdów ) tam powinny byś takie rzeczy :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Gdzie mozna kupic taka kratownice jak na zdjeciu http://bsd.ae.wroc.pl/~purchawa/zdjecia_zibo/7.jpg :?: oczywiscie nie wliczajac koloru :D w szczecinie jest sklep z elementami matalowymi. Taka kratka powina być w skapach z matarialami budowlanymi. Obudowa z taka kratka fajnie by wygladała [w polaczeniu z swiatełkie UV], ALE jezeli o komfort pracy to mysli byc fatalnie. Z taka kratka kkomp mysli nieludzko hałasowac [wentyle, dragania które sie przenosza itp] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 eeeeeee ja potrzebuje w wawie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 8) W jakimś sklepie z materialami budowlanymi :lol: :lol: albo poszukaj na złomie :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 eeeeeee ja potrzebuje w wawie :)kup se 20 metrów drutu i se złuż :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 drut... hmmmmm moze i dobry pomysl :lol: :lol: :lol: ale ja osobiscie skladac tego nie bede :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 hmm to mi wyglada na takie samo jak u sasiada w plocie :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 takie cos sie zaklada na wentylatory w piekarniach itp, wiec moze sklep budowlany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Siatek budowlanych tego typu nie polecam , maja bardzo ostre krawędzie a dodatkowo oczka mją większy prześwit ( wiem o tym bo budownistwo to mój przyszły zawód ). Tak jak już pisałem najlepiej skoczyć do sklepu z eczęściami tuningowymi dla szmochodów bo ta siateczka to nic innego jak siateczki do pokrywania atrap chłodnic :):):). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 ok... thx :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 no no no jak cos fajnego to tylko na www.moded-kompz.prv.pl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Ja widze dwa wyjscia 1. Podpierniczasz sasiadowi kawalek plotu i dajesz mu ladne obramowanie(zeby przymocowac do blach) 2. Podpierniczasz sasiadowi grilla :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 a jak ktos mieszka w wawie w 4 pietrowym bloku :?: to skad mam wziac plot :?: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 a grila na balkonie moi sasiedzi sobie nie robia :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 a myslisz ze do czego pan bog stworzyl przedmiescia ? :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 a co to jest PRZEDMIESCIE :?: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...