Skocz do zawartości
dżeju

Komisja Lekarska

Rekomendowane odpowiedzi

jak sie boisz to możesz iść z mamą :wink:, na mojej komisji taka 3-osobowa grupka dość mizernych chłopczyków, przez całe badania była pod obstawa swoich mateczek.

OT: wie może ktoś do kiedy trzeba zanieść papiery do WKU, które zaświadczają o podjęciu dalszej nauki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahahahaha Jaką ja polewke miałem jak ,siedziałem sobie w samych slipach na krześle czekając aż mnie zbadają i wpadł ojciec znajomego który ze mną do podstawówki chodzi z wielkim oburzeniem że jego synek dostał b12 a nie d. Myślałem że tam padne a najlepsze jest to że jak odchodził od szanownej komisji to zobaczył mnie zwijającego się ze śmiechu i teraz za każdym razem jak mówie mu na klatce dzieńdobry to robi dziwną mine :D

@cookie

papiery trzeba zanieśc bodajże do 10 października o ile sie nie myle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najgorsze jak stara babcia sprawdza czy ci jajka nie klekoczą... masz normalnie przejśc przez szerokość sali. Jak będzie słychać ...to do tajniaków Cię nie wezmą :) .U mnie na komisji za parawanem było takie "łóżeczko" a za prawaniki wchodziła stara babcia... no i wszytscy poborowi zawsze mieli bekę ze babcia to miriam :D i wszytskich dyma :P. Ogólnie to wesoło... w rzeczywistości leżysz za parawanikiem i babcia sprawdza C brzuch,naciska na niego... pyta czy nie boli... w trakcie twojej odpowiedzi zagląda pod "maskę" a potem...:) wszyscy szeroko wychodzą:)... tam nie szukają przyszłych żołnierzy...a kałboji ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie jak jest z tatuazami? Jak sie ma jeden to odrazu nie biorą?

Czy trzeba byc wytatuowanym od stop do glowy? ;]

1667169[/snapback]

Jezeli na Twoim ciele, bedzie chodz jeden tatuaz, to albo Ci dadza D, lub A+paragraf... Paragrafy daja, jezeli masz np. tatuaz, lub ponad 180 cm wzrostu... To taka informacja dla wojska, bo oni Ciebie juz nie moge rozbierac :wink: :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm a takie male pytano, czy trzeba przyjsc TYLKO z dowodem czy inne dokumenty tez moga?? Bo tak swoja droga dowod wyrabiam juz z 4-5 miesiecy, a paszporty i legitymacje szkolne, mam na stary adres zamieszkania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Parówkowy_Skrytożerca

ludzie - klejnoty to kaza pokazywać tylko takim co je mają na tyle male, że ja ledwo przez majtki widać :) inni nie muszą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi