maciekcie Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Witam!! Mam własnie taki o to problemik mam głosniki jak wyzej i płytkę, po wgraniu oryginalnych sterów na nforca nie grają mi wszystkie głosniki. Wtyczki jest takaś dziwna od tych głosników bo jest ich 3 a na karcie zaintegrowanej z płyta mam ich 5 podłanczam kolorami ale nic niechce grać :( . Prosze o pomoc, wielkie thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Nie napisałeś, że to zrobiłeś, więc dla pewności spytam, czy ustawiłeś w nvMikxerze wyjścia audio na sytem głośników 5.1?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekcie Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Tak ustawiłem na 5.1 Speakers Dolby Digital Live...ale dalej nic :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...