yooguruto Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) Barton-M 3200+ Asus A7N8X Radek9800pro 512ddr 400 1xhdd 1x cdrom +3.3 i +5 OK, ale martwi mnie linia +12V, bios pokazuje +12.8, zmierzone miernikiem +12.6. Zasilka jak narazie super, cicha itd, no ale chcialem sie spytac czy nie wymienic jej na chiefteka 420 HPC 302, ze wzgledu wlansiena ta linie +12V - nie chce stracic dysku :/ A moze to nienormalne jak dla tej zasilki i sprobowac z inym modelem? PS. Zauwazylem ze dysk jakos potrafi od czasu do czasu zachrupac mocniej niz to zwykl robic wczesniej 'wd 160gb ata 133'. Tak wiec nie wiem czy mam sie marwic i cos zrobic z tym taganem ... Edytowane 25 Września 2005 przez alcen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Czy moze mi ktos powiedziec czy tagan na podobnej konfiguracji zachowuje sie podobnie? Martwi mnie to napiecie 12v 12.76 :/. Dysk jakos dziwnie sie zachowuje, czesto doczytuje nieiadomo co (w grach mam tez przez to wydaje mi sie 'przyciecia'. Ewentualnie moze cos namieszalem ze sterownikami (bo pracuje teraz na nowej nieznanej mi mobo - asus a7n8x - stery: 2.24 remix). Suma sumarum, powiedzcie mi czy na takim napieciu, moge byc spokojny o moje dyski i radeona, ktory jak wiadomo ma ddodatkowo wtyczke zasilajaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...