Skocz do zawartości
Jet4

Abit Ic7, Ie 4.0 I Usb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Posiadam płytke to co w podpisie, myszke też (podłączoną na usb) i mam taki problem ,ze jak wlacze kompa to nie wykrywa mi chyba myszki (jak ja ruszam, kursor na pulpicie nawet nie drgnie). Wtedy musze wyjac wtyczke usb i znowu wlozyc i dopiero wtedy moge spokojnie ruszac mycha. Na poprzedniej płycie tego nie miałęm i nie mam zielonego pojęcia w czym problem. Jakis czas temu zdarzalo sie ,ze co jakis czas tylko (np co tydzien) nie znajdywalo mi mychy, jeszcze kiedy indziej to nawet jak włozylem to nie chcialo wykryc, a teraz to juz naokragło. W czym tu moze być problem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! Posiadam płytke to co w podpisie, myszke też (podłączoną na usb) i mam  taki problem ,ze jak wlacze kompa to nie wykrywa mi chyba myszki (jak ja ruszam, kursor na pulpicie nawet nie drgnie). Wtedy musze wyjac wtyczke usb i znowu wlozyc i dopiero wtedy moge spokojnie ruszac mycha. Na poprzedniej płycie tego nie miałęm i nie mam zielonego pojęcia w czym problem. Jakis czas temu zdarzalo sie ,ze co jakis czas tylko (np co tydzien) nie znajdywalo mi mychy, jeszcze kiedy indziej to nawet jak włozylem to nie chcialo wykryc, a teraz to juz naokragło. W czym tu moze być problem?

1665190[/snapback]

Myszke/klawiature podlacza sie do pierwszych dwoch gniazd USB patrzac od góry kompa czyli pierwsze najblirzsze PS/2 .... powinno zadzialac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi