Jet4 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Witam! Posiadam płytke to co w podpisie, myszke też (podłączoną na usb) i mam taki problem ,ze jak wlacze kompa to nie wykrywa mi chyba myszki (jak ja ruszam, kursor na pulpicie nawet nie drgnie). Wtedy musze wyjac wtyczke usb i znowu wlozyc i dopiero wtedy moge spokojnie ruszac mycha. Na poprzedniej płycie tego nie miałęm i nie mam zielonego pojęcia w czym problem. Jakis czas temu zdarzalo sie ,ze co jakis czas tylko (np co tydzien) nie znajdywalo mi mychy, jeszcze kiedy indziej to nawet jak włozylem to nie chcialo wykryc, a teraz to juz naokragło. W czym tu moze być problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Witam! Posiadam płytke to co w podpisie, myszke też (podłączoną na usb) i mam taki problem ,ze jak wlacze kompa to nie wykrywa mi chyba myszki (jak ja ruszam, kursor na pulpicie nawet nie drgnie). Wtedy musze wyjac wtyczke usb i znowu wlozyc i dopiero wtedy moge spokojnie ruszac mycha. Na poprzedniej płycie tego nie miałęm i nie mam zielonego pojęcia w czym problem. Jakis czas temu zdarzalo sie ,ze co jakis czas tylko (np co tydzien) nie znajdywalo mi mychy, jeszcze kiedy indziej to nawet jak włozylem to nie chcialo wykryc, a teraz to juz naokragło. W czym tu moze być problem? 1665190[/snapback] Myszke/klawiature podlacza sie do pierwszych dwoch gniazd USB patrzac od góry kompa czyli pierwsze najblirzsze PS/2 .... powinno zadzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet4 Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 właśnie chodzi o to ze niewazne gdzie dam to jest tak samo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 właśnie chodzi o to ze niewazne gdzie dam to jest tak samo :/ 1666969[/snapback] A jakies sterowniki do myszki sa czy "urzadzenie zgodne z HID" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet4 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 poszperałem tu i ówdzie i wyłczylem oszczędzanie energii na 2 portach USB ; ). THX. temat można zamknąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...